• Haberler
  • Malatya
  • Kalifiyeli bir kadroyla Yeşilyurt'u yeniden ayağa kaldıracağız

Kalifiyeli bir kadroyla Yeşilyurt'u yeniden ayağa kaldıracağız

Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel, Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Açıklamasına öncelikle bölgemizde meydana gelen doğal afetlerde hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, acılı ailelerine sabırlar dileyerek başlayan Fidanel,” Bu afette zarar gören esnaf ve vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Her felakette olduğu gibi devletimiz tüm imkanları ve şefkati ile esnafımızın ve vatandaşımızın yanındadır” dedi.

Ziyarette kentte ciddi yıkımların olduğunu açıklayan Yeşilyurt AK Parti Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel,"Şehrimizin yaklaşık yüzde 45’ini maalesef bu depremlerde kaybettik. Bu anlamda Malatya'mızın zorlu bir süreçten geçtiğini iyi biliyoruz. Vatandaşlarımızın barınma probleminin olduğunu, ticari alanların yıkıldığını ve esnaflarımızın ciddi mağduriyet yaşadığını ve kültürel yapılarımızın yıkılmasıyla birlikte de Gündüzbey, Çırmıktı gibi bölgelerde, yapıların yıkılmasıyla beraber turizm alanlarımız da ciddi anlamda kaybettik." dedi.

Fidanel Yeşilyurt Belediyesine Başkan Adayı seçildiği takdirde kadrosunun güçlü olduğunu dile getirerek, "Mimar kadromuzla, inşaat mühendisleriyle birlikte bu göreve geldiğimiz süreçte neler yapacağımızı, çalışmaları kamuoyuyla zaten paylaştık. Yaklaşık sekiz aydır zaten sahadayız. Bütün sıkıntıda olan konuların tamamını tespit ettik." şeklinde konuştu.

Fidanel, "Şehrimizin çözüm bekleyen sorunlarının neler olduğunu, bu sorunların çözümü noktasında hangi projelerin hayata geçirilmesi gerektiğinin bilincinde olup; bu projelerin imar ve inşasının; almış olduğum eğitim, stk ve siyasi tecrübelerimle, siz dava arkadaşlarım ve halkımızın da desteğiyle, bu kutlu görev şahsıma tevdi edildiği takdirde üstesinden geleceğime inancım tamdır." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ABYB Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ise, Malatya'mız için yola çıkan tecrübeleri ile kendisinden son derece emin olan Mimar arkadaşımız Yunus Emre Fidanele başarılar diliyoruz dedi.

 

 

Bakmadan Geçme