İyi Parti İlçe Teşkilatı'ndan Abyb'ye ziyaret

İyi Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt'a nezaket ziyareti gerçekleştirdiler

Samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleşen ziyarette  Başkan İzci , İlçe kadın kolları olarak  yaptıkları çalışmaların ve  vatandaşın yararına  olan her türlü projenin destekçisi olduklarını , uyum birlik ve beraberlik içinde hareket ettiklerini ifade etti.

     Malatya’da mevcut sorunların ve yaşanan sıkıntıların çözüm noktaları üzerinde konuşulan ziyarette ayrıca , İYİ Parti’nin  ilk kuruluş aşamasından günümüze kadar ki çalışması, İl,İlçe ve Ülke genelindeki son durumu hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

   Toplumda Kadının önemi ve hayatımızdaki yeri konusunda ki hassasiyeti ile bilinen Başkan İzci, yakın zamanda İlçe Teşkilat binasında kadın basın mensuplarına özel bir program gerçekleştireceklerini ve bu kapsamda ziyaretlerine devam edeceklerini belirtti. Her sektörde olduğu gibi Basın ve medya sektöründe de kadın olmanın zorluğuna dikkat çeken Başkan İzci, ’’tüm zorluklara rağmen gece güzdüz sahada olan değerli kadın basın mensuplarımızın yaşadığı zorlukların bilincindeyiz. Yaşadıkları olumsuzluklara rağmen görevini hakkıyla ,layıkıyla icra eden, gerçek ve tarafsız haber anlayışı ile halkı bilgilendirme noktasında ilkeli duruşundan taviz vermeyen ,mevcut yayın organlarını  takdirle takip ettiğimiz  başta , Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim Kurulu üyelerinin ,diğer tüm kadın basın çalışanlarının yanındayız’ ’diye belirtti.  

      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan  Yavuzkurt ise, ‘’ İlimizde mevcut sorunların dile getirildiği ve karşılıklı fikir alışverişi yapma fırsatı bulduğumuz samimi ve güzel bir görüşme oldu’’dedi. İyi Parti Battalgazi İlçe Kadın Kolları Başkanı Eda İzci ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür etti.

 

 

Bakmadan Geçme