• Haberler
  • Gündem
  • İstanbul Valisi Gül, metrobüs kazasında yaralananları ziyaret etti

İstanbul Valisi Gül, metrobüs kazasında yaralananları ziyaret etti

İstanbul Valisi Davut Gül, sabah saatlerinde Küçükçekmece'de yaşanan metrobüs kazasında yaralananları hastanede ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül, sabah saatlerinde Küçükçekmece’de yaşanan metrobüs kazasında yaralananları hastanede ziyaret etti.

İstanbul Valisi Davut Gül, saat 08.48’de Küçükçekmece Sefaköy Evlendirme dairesi bölgesinde 2 metrobüsün çarpışması sonucu meydana gelen metrobüs kazasında yaralanan vatandaşları tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti.

Kazada, bir kişinin hayatını kaybettiğini, 2'si ağır 50 kişinin yaralandığı ve tedavileri tamamlanan 7 kişi ise taburcu edildiği öğrenildi.

Hastanelerde tedavi gören yaralıları Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret ettikten sonra açıklamalarda bulunan Vali Gül, “Yaralıların 11’i hastaneye gelmiş, bunlardan 4’ü yataklı tedavi alıyor, diğerleri ayakta tedavi görüyor. Kendi imkanlarıyla hastaneye gidenler de oluyor. Dolayısıyla, rakamları güncelleyerek basına bilgi veriyoruz." dedi.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın kazaya yönelik adli ve idari soruşturma başlattığını belirten Vali Gül, “2 metrobüs ve beyaz bir aracın kazaya karıştığını gördük. Beyaz aracın orada bulunmasına ve metrobüsün hızını durduramamasına dair detaylar daha sonra belirlenecek.” ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Bakmadan Geçme