• Haberler
  • Malatya
  • İş İnsanı Kılıç: Biz büyük ve güçlü bir milletiz

İş İnsanı Kılıç: Biz büyük ve güçlü bir milletiz

İş İnsanı Kılıç: Biz büyük ve güçlü bir milletiz

İş İnsanı ve MHP Yeşilyurt Belediyesi encümeni Burhan Kılıç, son zamanların büyük tehditi olan Koronavirüs ile ilgili , işlerinin ne kadar düştüğü önemli olmadığını devletin ve milletin birbirine kenetlendiği ve Biz Bize yeteriz sözüyle güçlü bir millet oldugumuzu açıkladı.

İş İnsanı Burhan Kılıç , “Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler kapsamında her sektörde olduğu gibi bizim sektör de olumsuz yönde etkilenmektedir. Bizim ticaretimiz sadece il sınırları içerisinde olmayıp şehirler arasında olduğu için ne araç getirebiliyoruz ne de müşterilerimiz gel git yapabiliyor. Bizim temennimiz bir an önce virüs ün ortadan kalkması ve hayatın normale dönmesidir. Tabii bu kapsamda gecesini gündüzüne katan sDevlet büyüklerimize,sağlık çalışanlarımız ve emniyet teşkilatımız başta olmak üzere görev yapan tüm ekibe teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hepsinden razı olsun. İşte görüyorsunuz biz nasıl güçlü büyük bir milletiz ki birbirimize kenetlenip her türlü olumsuzlukların üstesinden biz bize yeteriz diyerek gelebiliyoruz. Allah devletimize ve milletimize zeval vermesin.”dedi.

Sokağa çıkma yasağını yerinde bulduğunu açıklayan Kılıç, “ İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunu, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve liderimiz MHP Genel Başkanımız Dr.Devlet Bahçeli bey, Sağlık Bakanımız ve İçişleri Bakanımızın sürdürmüş oldukları  çalışmalarından görüyoruz.Malatya bu konuda duyarlıdır ve 4 günlük sokağa çıkma yasağına uyacaktır. Rabbim devletimize zeval vermesin” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme