İnönü Üniversitesi Vakfı Burs Başvurusu

İnönü Üniversitesi öğrenim gören başarılı ve gelir düzeyi düşük 500 öğrenciye İnönü Üniversitesi Vakfı tarafından burs verilecek

İnönü Üniversitesi  öğrenim gören başarılı ve gelir düzeyi düşük 500 öğrenciye İnönü Üniversitesi Vakfı tarafından burs verilecek

Buna göre;

·         Üniversitemizde öğrenim gören ön lisans, lisans, lisansüstü ve uluslararası öğrenciler burs başvurularını 2 Kasım - 9 Kasım 2023 tarihleri   arasında https://basvuru.inonu.edu.tr/burs adresinden yapabilirler.

·         Başvurular, verilen bilgi ve belgeler değerlendirilmek suretiyle başarılı ve gelir düzeyi düşük öğrenciler dikkate alınarak sonuçlandırılacaktır.

·         Burs başvuru formlarını eksik, yanlış ve yanıltıcı bilgilerle dolduran öğrencilerin başvuruları kabul edilmeyecek ve geçersiz sayılacaktır. Bu öğrenciler hakkında yanlış ve yanıltıcı bilgi verdiğinden dolayı disiplin işlemi başlatılacaktır.

·         Burs başvurusunda bulunan öğrenciler, 13 Kasım 2023 tarihinden itibaren https://basvuru.inonu.edu.tr/burs adresinden  başvuru sonucunu öğrenebilecektir.

·         Burs almaya hak kazanan öğrencilerimize 15 Kasım 2023 ve 15 Haziran 2024 tarihleri arasında  aylık 750 TL müracaat esnasında belirtmiş olduğu banka hesap numarasına  aktarılmak şeklinde yapılacaktır.

Burs başvurusu yapmak için tıklayınız.

Bakmadan Geçme