İnönü Üniversitesi Malatya OSB Meslek Yüksekokulu İlk Mezunlarını Verdi

2018 yılında açılan ve 13 programla eğitim öğretim hizmeti veren İnönü Üniversitesi Malatya OSB Meslek Yüksekokulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını verdi.

2018 yılında açılan ve 13 programla eğitim öğretim hizmeti veren İnönü Üniversitesi Malatya OSB Meslek Yüksekokulu, 2019-2020 eğitim öğretim yılında ilk mezunlarını verdi. Türkiye’deki ender uygulamalardan 3+1 eğitim modelinin uygulandığı Malatya OSB Meslek Yüksekokulundan toplam 33 öğrenci eğitimlerini başarıyla tamamlayarak mezun oldu.

Pandemi nedeniyle tüm mezun öğrenciler için mezuniyet töreninin düzenlenememesi nedeniyle dereceye giren öğrenciler için ödül töreni düzenlendi. Malatya OSB Meslek Yüksekokulu Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene İnönü Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Malatya OSB Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Cemal Koyunoğlu, okul yönetimi, akademik ve idari personel ile mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan tören, birincilik derecesiyle mezun olan Ebubekir Özdem ve Müdür Dr. Öğr. Üyesi Cemal Koyunoğlu’nun konuşmalarıyla devam etti. Dereceye giren öğrenciler ödüllerini Müdür Dr. Öğr. Üyesi Cemal Koyunoğlu, Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hasan Ballıkaya ve Makine ve Metal Teknolojileri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Mehmet Altuğ’un elinden aldı. Tören ödül takdiminin ardından son buldu.

Haber-Fotoğraf: İnönü Üniversitesi Kurumsal İletişim Birimi

Bakmadan Geçme