• Haberler
  • Malatya
  • İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş İnsanı Rıdvan Mertöz Arasında 24 Derslikli Yeni Okul İçin Protokol İmzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile İş İnsanı Rıdvan Mertöz Arasında 24 Derslikli Yeni Okul İçin Protokol İmzalandı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü İle Hayırsever İş İnsanı Rıdvan Mertöz Arasında 24 Derslikli Yeni Okul İçin Protokol İmzalandı

Vali Seddar Yavuz’un katılımıyla,Yeşilyurt ilçesi Koyunoğlu Mahallesi’nde 24 derslikli bir okulun yapımı için İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile RSM Elektrik TİC. LTD. ŞTİ. Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Mertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz arasındaprotokol imzalandı. 
İmza törenine; Vali Seddar Yavuz, Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, İl Milli Eğitim Müdürü Behçet Bakır, hayırsever iş insanı RıdvanMertöz ve eşi Elif Sevinç Mertöz de hazır bulundu.
Vali Seddar Yavuz, törende yaptığı konuşmada, Mertöz ailesinin Malatya’ya sunduğu katkılardan övgüyle bahsederek,“Eğitim, milletimizin geleceğine yapılan en büyük yatırımdır. Hayırsever iş insanlarımızın desteğiyle, gençlerimize daha iyi bir gelecek sunmak için çalışmaya devam ediyoruz. Bugün imzaladığımız bu protokol, İlimizin eğitimine büyük bir katkı sunacak. Mertöz ailesine şükranlarımızı sunuyor, bu örnek davranışın diğer iş insanlarımıza da ilham vermesini diliyorum” dedi.
Protokol kapsamında, okulun yapımına en geç 60 gün içerisinde başlanıp, 18 ay içerisinde tamamlanarak eğitim-öğretim hayatına kazandırılması hedeflenmektedir. Hayırsever iş insanı Rıdvan Mertöz, daha önce de 2022 yılında Battalgazi İlçesi Çöşnük Mahallesi’nde Rıdvan Mertöz Ortaokulu’nun yapımını tamamlayarak eğitim-öğretime katkıda bulunmuştur.
Vali Yavuz, törenin sonunda Mertöz ailesine teşekkür ederek, eğitime sundukları katkıların İlimizin geleceğine yapılan önemli yatırım olduğunu vurguladı.
 

Bakmadan Geçme