İki Vatandaşımız suda boğularak öldü

Malatya'da Kurban Bayramının 2'nci günü serinlemek için suya giren 2 vatandaşımız boğularak hayatlarını kaybetmeleri üzüntüye yol açtı.

Malatya’da Kurban Bayramının 2’nci günü serinlemek için suya giren 2 vatandaşımız boğularak hayatlarını kaybetmeleri üzüntüye yol açtı.

Malatya’nın Doğanşehir ilçesi Polat barajında meydana gelen Boğulma vakasına büyükşehir belediyesi itfaiye Daire başkanlığı su altı arama kurtarma ekipleri anında sevk edildi.

Polat Barajı'ndaki arama-kurtarma çalışmaları devam ederken ikinci bir boğulma olayı Orduzu gelincik mevki Mergap göletinden meydana geldi -.

Malatya’nın Orduzu gelincik mevkiinde Mergap göletine erinleme amaçlı suya giren üç arkadaştan Çarmuzu nüfusuna kayıtlı 18 yaşlarında olan Mehmet Demirkaya strafor köpük ile birlikte açıldığı suda dengesini kaybederek bir anda kayboldu.

Görgü tanıkları büyükşehir belediyesi itfaiye ekiplerine haber verdi. Malatya Büyükşehir itfaiye daire başkanlığı sualtı arama kurtarma ekiplerinden ikinci bir ekip kurularak Sağlık ve  Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı ve aynı zamanda dalgıç olan Mustafa Katipoğlu’da ekibe dahil olarak söz konusu vakaya müdahale ettiler.

10 metre açıkta 4 metre derinlikte Mehmet Demirkayanin cansız bedenine 15  dakikalık bir çalışmanın ardından  ulaşıldı.

18 yaşında ki Mehmet Demirkaya’nın cansız bedeni suda çıkartılırken ailesinin ve annesinin feryatları yürek dağladı.

Sorumlu Gazetecilik gereği bu videoyu ve bazı fotoğrafları yayınlamıyoruz.

ABİSİ İLE SERİNLEMEK İÇİN SUYA GİRDİ…:

Abisi ile Polat barajında serinlemek için yüzmeye girip barajın karşı kıyısına geçmeye çalışırken kıyıya 40 metre uzaklıkta 17 metre derinlikte boğularak hayatını kaybeden Turgut Gözübüyük  İtfaiye Su Altı Kurtarma ekiplerinin 1 saatlik çalışması sonucunda cansız bedeni sudan çıkartıldı

37 yaşında ki Turgut Gözübüyük’ün yakınları olay yerinde fenalaştı.

Malatya’da meydana gelen 2 ayrı boğulma olayı üzüntüye yol açtı.

MALATYAOLAY

Bakmadan Geçme