Her mahallemizi, her sokağımızı iyi tanıyoruz

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım,

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, “Halkımızla birlikte istişarelerle, şehrimizin tüm dinamikleriyle Malatya'yı yeniden yaşanılabilir bir Malatya yapacağız” dedi. Yıldırım, “Halen yerinde dönüşüm ve hasar tespitlerinden dolayı ciddi sorunlar var” ifadesini de kaydetti.

Yeniden Refah Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bilal Yıldırım, beraberinde partili yöneticilerle birlikte Paşaköşkü Mahallesinde esnaf ziyaretinde bulundu.

-“Ciddi sorun ve sıkıntılar bulunuyor”

Esnaf ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Bilal Yıldırım, “Bütün vatandaşlarımız hayat pahalılığından şikâyetçi. Vatandaşlarımız ayrıca depremde kendilerine belediye ve devlet tarafından herhangi bir hizmetin gelmemesinden dolayı da şikayetçiler. Vatandaşımızın gündeminde, depremin üzerinden 1 yıl geçmiş olmasına rağmen halen yerinde dönüşüm ve hasar tespitlerinden dolayı ciddi sorun ve sıkıntılar bulunuyor. Yeniden Refah Partisi olarak seçimleri kazanmamız halinde var olan sorun ve sıkıntıları en kısa sürede çözüme kavuşturacağız.” ifadelerini kaydetti.

-“Her mahallemizi, her sokağımızı iyi tanıyoruz”

Bilal Yıldırım, “Ahlaklı belediyecilik için, adil belediye için vatandaşlarımızı Yeniden Refah Partisi’ne oy vermeye davet ediyorum. Her mahallemizi, her sokağımızı iyi tanıyoruz, iyi biliyoruz. Yeniden Refah iktidarında her mahallemiz, her sokağımız Malatya'ya yakışır olacak. Halkımızla birlikte istişarelerle, şehrimizin tüm dinamikleriyle yeniden yaşanılabilir bir Malatya’yı inşa edeceğiz” dedi.

 

Bakmadan Geçme