• Haberler
  • Malatya
  • Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, İlimizi Ziyaret Etti.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, İlimizi Ziyaret Etti.

Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, İlimizi Ziyaret Etti.

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere İlimize gelen Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Vali Seddar Yavuz’u makamında ziyaret ederek İlimizin mevcut durumu hakkında değerlendirme ve istişarelerde bulundu.
Ziyaret sonrası, Vali Seddar Yavuz’un başkanlığında, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur’un katılımıyla değerlendirme ve istişare toplantısı düzenlendi.
Toplantıya; Vali Seddar Yavuz, Hazine ve Maliye Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Malatya AK Parti Milletvekilleri Av. Bülent Tüfenkci, İhsan Koca, Malatya Baro Başkanı Onur Demez, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkan Yardımcısı Mahmut Sütçü, Malatya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Altundağ, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, STK’lar ve iş insanları katıldı.
Bakan Yardımcısı Cantimur konuşmasında, depremden etkilenen 4 İl ve 2 ilçede devam eden yatırımların durumunun titizlikle değerlendirildiği, bu süreçte oluşan taleplerin Ankara'ya iletileceği ve gerekli adımların atılacağını, tasarruf tedbirleri uygulanmadan, devletin tüm imkanlarının seferber edileceği ayrıca 'mükellef veli nimetimizdir' anlayışıyla, vergi mükelleflerinin ihtiyaçlarına öncelik verilerek gereken adımların atılacağını ifade etti.
Toplantının ardından; Vali Seddar Yavuz ve Bakan Yardımcısı Abdullah Erdem Cantimur, Malatya Merkez Geçici Ticaret Alanı'nda ticari faaliyetlerini sürdüren esnafları ziyaret ederek, sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.  

Bakmadan Geçme