• Haberler
  • Malatya
  • Hanımefendi Selda Yavuz 'un Konteyner Kent Ziyaretleri Devam Ediyor.

Hanımefendi Selda Yavuz 'un Konteyner Kent Ziyaretleri Devam Ediyor.

Ziyaret programında Hanımefendi Selda Yavuz 'a Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar 'ın eşi Esma Savar, ASH Md. Yrd. Cevdet Tatar, Battalgazi SYDV Md. V. İbrahim Aslan eşlik etti.

Ziyaret programında Vali Seddar Yavuz'un eşi Hanımefendi Selda Yavuz ‘a; Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar ‘ın eşi Esma Savar, ASH Md. Yrd. Cevdet Tatar, Battalgazi SYDV Md. V. İbrahim Aslan eşlik etti.
Beraberindeki heyetle birlikte Battalgazi ilçesinde bulunan Bağcılar Konteyner Kenti ziyaret eden Hanımefendi Yavuz, Vali  Seddar Yavuz ile birlikte yürüttükleri “Gönülden Gönüle” projesi kapsamında konteyner kentte ikamet eden; 15 yaşlı ve engelli aile ile bir araya  gelerek, ihtiyaç ve taleplerini dinleyip, çeşitli ayni yardımlarda bulundu. 
Hanımefendi Yavuz, “Geçirdiğimiz bu zor günlerin üstesinden birlikte geleceklerini, vatandaşlarımızın her zaman yanlarında olduklarını ve depremde oluşan kayıplarımızı telafi ederek, Şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte mücadele edileceğini dile getirdikten sonra, sizlere Valimiz Seddar Yavuz’ un selamlarını iletiyorum.” dedi.
Aileler, Hanımefendi Selda Yavuz ve beraberindeki heyete; ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, devletin gücünü her daim hissettiklerini ve yalnız bırakılmadıklarını belirterek, teşekkür etmelerinin ardından program sona erdi.
 

Bakmadan Geçme