Hamza Hamzaoğlu Suçluyu Buldu: KENDİSİ

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu mağlubiyetin suçlusunun kendisi olduğunu vurguladı.

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu 3-1'lik Ankaragücü mağlubiyeti sonrası: "Bugünkü oyunun sonucunu da tamamen kendime bağlıyorum. Gerek çıkardığım kadro, gerek oyuncu değişikliği gerekse oyun anlayışıyla kendime bağlıyorum. O yüzden bunları düşünüp artık oyuncularımızla bir şeyleri hayata geçireceğiz. " dedi.

 

Yayıncı kuruluş Beinspors'a açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu: "Maçın başındaki planımız tutmadı. Topu ilerde tutmak isteyen bir oyun istemiştik ilk yarıda bunu başaramadık. Zaten çok erken bir gol yedik. Ondan sonra ilk yarıda istediğimiz oyunu oynayamadık. Hamlelerimizi 2. yarı yapmayı düşünüyorduk berabere giderse oyun diye. Ama 2-0 mağlup girince çevirmek zor oldu. Fakat yinede mücadele ettik. Maçı çevirmek için mücadele ettik ama çeviremedik. Ankaragücü'nü tebrik ediyorum. Yine geçen haftada 40 küsür dakika oyunda kaldı top. Bu haftada merak ediyorum ne kadar kaldığını. Buradan oyunculara da seslenmek istiyorum Tamam galibiyet önemli ama hakemleri yanıltmaya yönelik hareketlerden kaçınmak lazım. Bütün oyuncular için söylüyorum bunu. Herkes kendini yer atıyor. Maalesef futbol oynamaktan uzaklaşmaya başladık. Bunları bahane için söylemiyorum. Yoksa galibiyeti Ankaragücü haketti. Bizden daha fazla istediler. Savaştılar. İstediler en azından." 

 

Mağlubiyetin faturasını kendine çıkaran Hamzaoğlu: "Bizde kendimize çeki düzen vermek zorundayız. Böyle oyun oynayarak yukarılara tırmanamayız. Daha istekli olmak lazım. Bunu da yaptırması gereken kişiler bizleriz. Bugünkü oyunun sonucunu da tamamen kendime bağlıyorum. Gerek çıkardığım kadro, gerek oyuncu değişikliği gerekse oyun anlayışıyla kendime bağlıyorum. O yüzden bunları düşünüp artık oyuncularımızla bir şeyleri hayata geçireceğiz. " dedi.

Bakmadan Geçme