'Halkla aramızda büyük bir köprüsünüz'

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti.

Anadolu Basın Yayın Birliği (ABYB) Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt ve Yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i ziyaret etti. 
        Ziyarette konuşan Başkan Güder, " Zaman ve mekan tanımayan, gece yarılarına kadar çalışılması gereken, fedakarlık isteyen bir mesleğiniz var. Sizler halkla aramızda büyük bir köprüsünüz’’ dedi.
      Başkan Güder, "Bu coğrafya zor bir coğrafya, risk çok yüksek. Bu nedenle bu coğrafyada güçlü olmamız lazım. Güçlü olmak da tek bir birimin gücü ile olmuyor. Topyekün bir güç topyekün bir seferberlik gerekiyor. Hem çalışanların hakkını hukukunu korumak hem onların iyi yetişmesini sağlamak gerekiyor. Çünkü sizin alan o kadar hızlı değişiyor ki bu alanda dijitalleşme, yeni iletişim mezunlarının iş bulması, onların kendi alanında yetişmelerini sağlamak çok önemli. Yapılacak çok iş var. Bir de doğru haber almanın önemi var. Doğru ve hızlı bilgiyi ancak sizin aracılığınızla alıyoruz. O yüzden siz büyük bir köprüsünüz. Bizim yaptığımızı halka anlatmak, halkın beklentilerini bize söylemek, yapılan işi iki taraflı bir şekilde geçişlerini sağlamak gerekiyor. Biz o noktada sizden memnunuz" ifadelerini kullandı.
     Malatya’nIn ortak menfaatleri için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yapan Başkan Güder, "Bu şehir sigorta, bu şehir önemli bir şehir. Bu şehrin pastasını büyütmemiz lazım, ekonomik kalkınmasını devam ettirmemiz lazım. Sonuçta bu şehre sağlık, mutluluk ve güven oluşturmak zorundayız. İnşallah bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonrada birlikte çok iş yapacağız, " şeklinde açıklamada bulundu.
      Battalgazi Belediyesi olarak, Proje hazırlarken tüm kurumlarla işbirliği halinde olmaya özen gösterdiklerini  belirten Başkan Güder,’’ Bizler akıl birliğinin her zaman yararlı olduğuna inanıyoruz. Bu çerçevede projelerimizi müşterek akıl terazisinden geçirerek uygulamaya koymaya gayret ediyoruz.Malatya ve İlçemizin faydasına olabilecek konularda ortak akılla hareket edebilmek çok önemli. Valiliğimiz, belediyelerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız ile nasıl değer katabiliriz, Malatya için nasıl fayda sağlayabiliriz diyerek ortak payda da buluşmaya çalışıyoruz. Hepimizin amacı Malatyaya değer katmaktır. Bu nedenle hep birlikte daha güçlü bir Türkiye ve Malatya için mücadele vereceğiz" diye konuştu.
     Göreve geldiği günden itibaren, Başarılı hizmetler yapan  , çıtayı her geçen gün daha da yükselten ve  halkın gönlünde taht kurmayı başarmış olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ,İyi bir yönetici ve düzgün bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Başkan Yavuzkurt ise, ’’Sosyal Belediyecilik adına  yapmış olduğu önemli hizmetler için teşekkür ediyor ,bundan sonraki süreçte de ,Başkanıma ve çalışma arkadaşlarına  başarılar diliyorum” dedi.
      Başkan Yavuzkurt,’’İl ve İlçe’de  tüm kesimlerin desteğine ve güvenine layık olmak için büyük bir özveri ile çalışan ve vatandaşın  karşısına başı dik çıkacak hizmetler yapan Başkan Güder, mütevazi kişiliği ve samimiyeti ile gönüllere dokunan ,yaptığı güzel hizmetler ve başarılı çalışmaları ile takdir edilen bir Belediye Başkanı’’dedi. 
HABER: FİLİZ YAVUZKURT
 

Bakmadan Geçme