Gündeğer-Yediyol mevkiinde yangın

Pütürge Gundeğer-Yediyol mevkiinde arazide yangın çıktı

Pütürge Gundeğer-Yediyol mevkiinde, arazide çıkan ve kısa sürede ormanlık alana sıçrayan yangın'a, Başkan Mikail Sülük ve Pütürge Kaymakamı Tunahan Nas'ın, bizzat başlarında bulunduğu Pütürge Belediye'si bünyesindeki ekipler ile Kolluk kuvvetleri, hızlı bir şekilde bölgeye giderek, yangın söndürme işlemine müdahale etti.

Gündeğer-Yediyol mevkiinde, arazide, bilinmeyen bir sebepten dolayı, yangın çıktı. Çıkan yangın rüzgarın da etkisiyle büyüyerek kısa sürede ormanlık alana sıçradı. Yangına Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekipleri, UMKE ve Jandarma Ekipleri müdahale ederken, Başkan Mikail Sülük ve Kaymakam Tunahan Nas tarafından İtfaiye Daire Başkanlığından gerekli bilgiler alınarak, yapılan istişarelerin ardından,  Pütürge Belediyesi bünyesindeki Ekipler ile Kolluk kuvvetleri, hızlı bir şekilde bölgeye sevk edildi. Yangın alanına giden Belediye ekibi'nin başında bizzat Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük vardı. Elinde kürekle Yangına birebir müdahale eden Başkan Sülük, bünyesindeki Ekiplerle beraber, yangın kontrol altına alınana kadar mücadele verdi. Büyük çabalarla kontrol altına alınan yangında, ormanlık alan ve araziler zarara gördü. 

Kontrol altına alınan yangın'ın ardından, sosyal hesapları üzerinden paylaşım yapan Başkan Sülük, "Gündeğer-Yediyol Mevkiinde çıkan Orman-arazi-ot yangınına Belediyemiz bünyesindeki ekipleri hızlı bir şekilde sevk ederek yangın söndürme işlemine müdahale ettik. Yangın kontrol altına alınmış olup, soğutma çalışmaları devam etmektedir. Müdahale'de bulunan Büyük Şehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığına, UMKE ve Jandarma ekiplerine teşekkür ederim. Yangından dolayı etkilenen bütün hemşehrilerime geçmiş olsun" şekilde ifadelere yer verdi.

Bakmadan Geçme