Genç Çiftlerin Nikahını Gürkan Kıydı

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Emrah Çoban ve Ziraat Mühendisi Elif Türk'ün nikahını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kıydı..

Battalgazi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Emrah Çoban ve Ziraat Mühendisi Elif Türk’ün nikahını Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kıydı..
Kalabalık ve Görkemli bir düğün olan Çoban ve Türk ailelerinin düğününe , Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi Belediyesi Başkan Yardımcıları, Stk ‘lar ve çok sayıda katılımcı katıldı.
Emrah Çoban ve Elif Türk’ün nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Kıyarken, Nikah Şahitliğini ise Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptı. Büyükşehir Belediye Başkanı Gürkan, “Çoban ve Türk Ailelerin kıymetli evlatları Emrah oğlumuz ve Elif kızımızın nikah akdini gerçekleştirdik.Çiftimize iki cihan saadet diliyorum.”dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, “Türk ve Çoban ailelerinin kıymetli evlatları çalışma arkadaşımız Elif Türk & Park Bahçeler Müdürümüz Emrah Çoban çiftinin nikah törenine katılarak, mutluluklarına ortak olduk. Genç çiftimize iki cihan saadeti diliyorum.”ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme