Genç Askon'dan Teröre Kınama

Genç Askon Başkanı Levent Ruşen Doğan Terörü lanetleyerek,'Dün gece Van'da bugün sabah ise Kardeş şehir Elazığ'da ve Bitlis'te yaşanan Terör olaylarını üzülerek takip etmekteyiz. 'dedi. Doğan kınama mesajında,'
Genç ASKON Malatya şubesi olarak Şehit

Genç Askon Başkanı Levent Ruşen Doğan Terörü lanetleyerek,"Dün gece Van’da bugün sabah ise Kardeş şehir Elazığ’da ve Bitlis’te yaşanan Terör olaylarını üzülerek takip etmekteyiz. "dedi. Doğan kınama mesajında,"

Genç ASKON Malatya şubesi olarak Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Yaralanan Vatandaşlarımıza ise acil şifalar diliyoruz. Yaralılarımızın bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını Yüce Mevlamdan diliyoruz.
Terör örgütünün adı ne olursa olsun ister PKK, iste DAEŞ, ister DHKP-C, ister FETÖ şunu bilmelilerdir ki bu vatan toprakları asla ve asla bölünmeyecektir. Bizler onurlu duruşumuzdan taviz vermeden terörün her türlüsü ile 79 milyon omuz omuza birlik ve beraberlik içerisinde savaşacağız.
Bu topraklarda 15 Temmuz darbe kalkışmasında Şehit düşen Şehit Astsubay Ömer Halisdemir gibi şerefli kahramanlar teröre dur diyeceklerdir.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan’ın başkomutanlığında bu Toprakların Bölünmeyeceğini, Ezanların susmayacağını ve Bayrağın İndirilemeyeceğini 7 düvele göstereceğiz.
Başta Avrupa ve Amerika olmak üzere terörden beslenen eli kanlı ülkelerede “Dünyanın 5 den Büyük” olduğunu göstereceğiz.
Türkiye’nin dört bir yanında yaşanan Terör faaliyetleri neticesinde Şehit Düşen Askerlerimize, Polislerimize Allah’tan rahmet ailelerine ise sabır diliyoruz."ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme