Feribot çilesi ne zaman bitecek..!

Elazığ/Malatya illeri arasında karakaya barajı üzerinde gerçekleştirilen Feribot seferlerinden cumartesi sabah Malatya tarafından Pazar Akşamları ise Elazığ tarafındaki feribot sırası bazen yüzlerce araca ulasıp Yüzlerce insanın mağdur olmasına sebep veriyor.

Bir çok mağdur haber sitemizi arayarak feribot çilesi hakkında yardımcı olmalarını istediler. Konuyla ilgili olarak yaptığımız araştırmalar ve okuyucularımızdan gelen ihbarlar sonucu Elazığ/Malatya illeri arasında karakaya barajı üzerinde gerçekleştirilen Feribot seferlerinden cumartesi sabah Malatya tarafından Pazar Akşamları ise Elazığ tarafındaki feribot sırası bazen yüzlerce araca ulasıp Yüzlerce insanın mağdur olmasına sebep veriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’nün Feribot sefer saatlerini yayınladığı listede,

Cumartesi sabahları ilk seferde her iki gemi personelininde sefer saatlerinden yarım saat öncesinden hazır bulunacak, yogunluk durumuna göre ek sefer’ler yapılacak

“Pazar akşamları saat 14:30 dan sonraki seferlerde her iki gemide baskil iskelesinde bekleyecek ek sefer ihtiyacı olursa cevap verilecektir” 

İbarelerine aleni ve kasti olarak uyulmaması ve denetim mekanizmasının olmaması vatandaşların çilelerinin yanında  tepkilerinide büyütüyor.

Belediyenin ise kendi koyduğu kurallara göre gemilerini çalıştıramamasına ise  Vatandaşlar sadece ÇOK İLGİNÇ ve YAZIK diyebiliyor...

Bakmadan Geçme