Ferhat Aydoğan Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel'e Sahip Çıktı

Son Vakit baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan'dan 2.Mükremin çakışı. Aydoğan Bergüzar Korel'e sahip çıktı ve kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi

Son Vakit baş yazarı Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan 2.Mükremin çakışı. Aydoğan Bergüzar Korel’e sahip çıktı ve kaleme aldığı yazısında şu sözlere yer verdi ;

Geçtiğimiz haftalarda toplumun Ahlaki değerini değer yargılarını kökünde zedeleyen ve bunun için elinden gelen rezilliği ,kepazeliği sergileyen Mükremin isimli şahıs hakkında şerefli savcılarımızı göreve davet etmiş, şahıs için gerekli işlemlerinin yapılmasını Türkiye Cumhuriyeti Devletin’den talepte bulunmuştum. Ben ve benim gibi düşünen düşünür , yazar ve gazetecilerin talepleri askıda kalmadı….

Türkiye Cumhuriyeti Devletinin İstihbarat raporlarında da yerini almış LGBT tehlikesi, Türkiye’de tiktok üzerinden pompalanmaya ve bu sapkınlığın yayılmasına devam ediyor. Bir yıl içerisinde 10 Milyon dolardan fazla para LGBT derneklerine aktarılmaya devam ediyor. Bu derneklerin faliyetleri ise gezi gibi toplumsal olaylarda besledikleri bu zihniyeti sokaklara dökmek oluyor. Aynı zaman da sosyal medya veya yazılı görsel medya üzerinden fonladıkları yayıncılar ve yaptırdıkları yayınlarla bu ahlaksızlığı normalleştirmeye çalışıyorlar. 

Mükremin Gezgin gibi bir çok yayıncı halen hazırda yayınlarını yapmaya devem ederken bir kısım aklı evvel ise ‘’ Ne olacak mizah yapıyor ? Çok büyüttünüz video çekmiş ‘’ gibi söylemler de bulunarak istemeden veya isteyerek istihbarat raporlarına yansımış ve dışardan fonlanan bu şahıslara söylem olarak destek oluyor, normalleşmeye ibneliğin normalleşme politikasına destek oluyor.

Bir çok istihbarat servisinin tiktok üzerinden toplumu hedef aldığını artık savaşın medya adresini Twitter’dan Tiktok’un algoritmasına geçtiğini yazmıştık. Yani tehlikenin boyutlarının ne kadar büyük olduğunu altını çize çize köşe yazılarımda söylemiş ve söylemeye devam edeceğim. Bugün bunların karşısın da durmaz normalleştirirsek yarın evladımızın yanında sevgilisi olarak görmemiz kaçınılmaz bir gerçek olarak karşımıza çıkacak !

Video’nun çekildiği hastane ise bir kaç gündür eylemlere konu oldu, hastanenin yakılmaya çalıştığı mağduriyetlerin yaşandığı da tarafıma gelen bilgiler arasında yerini aldı . Hastane sahibinin kandırıldığı ve oraya sağlık sorunları için gelen Mükremin Gezginin, sağlık sorunları giderildiğinde hastaneyi de  kısa bir video çekeceğim diyerek kandırdığı da ortaya çıktı . Bakın görün canlı örnek bu  ‘’NORMALEŞTİRME’’ politikası hastane çalışanlarının da ekmeğinden olmasına sebep oldu.

Şahsım bu ve benzeri olaylar olmasın adına, Toplum ahlakı yabancı istihbarat servislerince beslenen beslemelere yem olmasın oyuncak olmasın diye Ortaca ilçe emniyet müdürlüğüne giderek suç duyurusunda bulundum . Biz bunları anlatırken çocuklarımızı neslimizi korumaya çalışırken, Bergüzar Korel gibi doğruyu söyleyen insanlar da taşlanmaya devam ediyor çünki aynı kaynaktan beslenip fonlanıyorlar…!


Doğru olmak zordur 9 köyden kovulur 10. Köy de dayak yer 11 köyden sesini duyurmaya çalışırsın…

Selam olsun 11. Köyün sahiplerine…


Ferhat Aydoğan

#Son Vakit

Bakmadan Geçme