Fatih Erbakan Deprem Bölgesinde incelemelerde bulundu

Fatih Erbakan Deprem Bölgesinde incelemelerde bulundu

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan beraberinde İl Başkanı Bilal Yıldırım ve İl Yönetimi ile birlikte depremden etkilenen Doğanyol ilçesinde ziyaretlerde bulundu.

Eski Belediye Başkanı Recep Gülbey ile de görüşen Erbakan’a Gülbey şunları söyledi. “Elazığ’a Malatya’mıza ve Türkiye’mize geçmiş olsun. Milletimizden Allah razı olsun. Devletimizden Allah razı olsun. Hiçbir eksiksiz olarak ihtiyaçlarımız giderildi. Kızılay, AFAD, Belediyeler Parti gözetmeksizin hepsinden Allah razı olsun hepsine teşekkür ediyoruz. Siyasi parti başkanlarımız diğer belediyelerimiz hepsi ziyaret ediyorlar. Cumhurbaşkanımıza kadar ziyaret ediyorlar. Hepsinden Allah razı olsun. Bakanlarımızın hepsinden Allah razı olsun. İlk  gün 3 tane bakanımız buradaydı, vatandaşımız için elinden geleni yaptılar. Bizi ziyaret edip yalnız bırakmayan bütün kardeşlerimize teşekkür ediyorum dedi.

Fatih Erbakan;  Elazığ'a, Malatya’mıza ve Doğanyol ilçemize geçmiş olsun. Vefat edenler için Allah'tan rahmet diliyoruz başsağlığı diliyoruz. Cenabı Allah makamlarını Ali etsin bütün yaralı kardeşlerimize Cenabı Allah'tan acil şifalar diliyoruz. Ziyaretimiz asıl maksadı da buradaki kardeşlerimizin derdiyle dertlenmek için geldik. Yaralılara geçmiş olsun dileğinde bulunmak ve taziye ziyaretinde bulunmak üzere bulunduk. Doğanyol da da üzüntüyle karşıladığımız 4 tane Can yitirdik. burada hayatlarını kayıp eden vatandaşlarımızı, Allah gani gani rahmet etsin. Cenabı Allah böyle afetlerden beterinden saklasın İnşallah.Bizler böyle afetlerden dersler çıkartmamız lazımdır dedi. Rabb’im bir daha böyle acılar yaşatmasın. Tekrar geçmiş olsun, tekrar başınız sağ olsun.”

Haber:malatyagundemozel.com

Bakmadan Geçme