Facebook Canlı Yayınları Ses Getiriyor..!

Sosyal Paylaşım Sayfalarından Facebook'ta , Malatyasporlu'lar ses getirmeye devam ediyor..

Sosyal Paylaşım Sayfalarından Facebook’ta , Malatyasporlu’lar ses getirmeye devam ediyor..

Yaklaşık 7 aydır yayın hayatlarını hemen hemen her gün devam ettiren ve Yeni Malatyaspor’da Adil Gevrek’e karşı yayın yapan akabinde son haftalara girerken birlik ve beraberlik çağrısı yapan grubun canlı yayınları yaklaşık 4 saat ve üzeri gerçekleşmekte.
Canlı yayınlara Malatyasporun efsanelerini ve akabinde iş insanlarını alarak, Yeni Malatyaspor’da yapılması gerekenler sıralanmakta. Şehrin ileri gelenlerini göreve çağıran grup yöneticileri, hafta sonu oynanacak Ankara maçı için birlik ve beraberlik mesajları vermekte.
Yayınların çok dinlenmesi ve izlenmesi bazı Adil Gevrek yanlıları tarafından boykot edilirken, Grup yöneticileri yayınlarını aksattırmadan devam etmekte. Canlı Yayınlarda Malatyasporun efsane oyuncularını ve yöneticilerini yayına alarak, soru  cevap şeklinde proğramlar yapan grup yöneticileri, izleyicilerinden gelen soruları da konuklarına ileterek, proğramın akışını daha akıcı hale getirmekte..
Vedat Erdoğan, Yusuf Gül,Oktay Çevik ve daha bir çok iş insanlarını yayına alan Grup yöneticileri, sezon sonuna kadar birlik ve beraberlik isteyerek, sezon sonu Adil Gevrek’in görevi bıraktırılması yönünde hemfikir oldular. Son 6 haftaya girerken Grup Yöneticileri Malatya Valisi Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve metropol belediye başkanlarının Teknik heyete ve takıma katkı sağlamak amacıyla Ankaragücü karşılaşmasında stadyumda olarak destek vermelerini istediler.
Canlı Yayınlara katılmak isteyenler:
https://www.facebook.com/groups/699774840720549

MALATYASPOR GÜNCEL

Bakmadan Geçme