• Haberler
  • Genel
  • Eski Sayaçlar Ücretsiz Olabilir..?Ücreti nasıl olsa çıkartılıyor

Eski Sayaçlar Ücretsiz Olabilir..?Ücreti nasıl olsa çıkartılıyor

31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla da Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan elektrik dağıtım hizmeti ,Kazancı Holding A.Ş 'nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır.

31 Aralık 2010 tarihi itibarıyla da Elazığ, Malatya, Bingöl ve Tunceli illerini kapsayan elektrik dağıtım hizmeti ,Kazancı Holding A.Ş ‘nin kuruluşu Fırat Aksa Elektrik Hizmetleri A.Ş nin devir aldığı, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yürütülmeye başlanmıştır.Bu tarihten bu yana Malatya ve çevre illerdeki vatandaşların bir çok defa şikayetlerini sosyal medya aracılığı ile görebiliyoruz.
Vatandaşların telefonla ulaşım sağlamak istediği telefonlarına bugün itibari ile deyimi yerinde ise elli defa aramama rağmen sadece 1 defa görüşebildim. Oda fatura detayını mailime istemem sonucu ger.ekleşmiştir. Faturayı gerekli bilgili ve ilgili kişilere inceletmem sonucu bir çok hataya rast gelinmiştir. Bu hatayı söylemek ve itiraz etmek amacıyla Fırat Edaş 0422 377 53 74 ve 78 nolu telefonları aramama rağmen bir türlü ulaşım sağlayamadım.
Mailime gelen fatura ile birlikte ilgili ve bilgili kişilere inceletmem sonucu, eski sayacın yenilenmesi sebebiyle, 1 ayda iki fatura çıkartan , ve eski sayaç T1,T2 Ve T3 endekslerinde yanlış girilmeler mevcuttur.Eski sayacın yani T1 endeksinin tekrar okunmasını istemem kadar ne doğal olabilirki?. Ve akabinde duyarlı tüketiciler olaya itiraz etmemeleri sonucu astığım astık kestiğim kestik misali ,şu pandemi ve deprem olayında Devletimizin vatandaşların daha yaşanabilir bir hayat sürdürmesi için ellerinden geleni yaparken, bu kurum kime neye hizmet eder ve vatandaşların itirazlarını ya da mevcut telefonlarına neden bakmazlar.Enerji Piyasası Düzenleme Kurmuna da ileteciğimi belirtmek isterim. 


 

Bakmadan Geçme