Eski Bakan Akşit'ten Başkan Güder'e Hizmet Ve Yatırım Teşekkürü

Eski Bakan Akşit'ten Başkan Güder'e Hizmet Ve Yatırım Teşekkürü

AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'i makamında ziyaret etti. Başkan Güder’den belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler alan Akşit, “Battalgazi Belediyesi’nin hizmetleri göğsümüzü kabartıyor” dedi. 
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit’i konuk etti. Gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Güder, Medeniyetin Kalbi Battalgazi’de hayata geçirilen yatırımlar hakkında AK Parti Genel Başkan Danışmanı Akşit’e bilgiler verdi. Tarih başkenti Battalgazi’ye güzel yatırımların yapıldığına dikkat çeken Turizm ve Devlet eski Bakanı Akşit, misafirperverliğinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e teşekkürlerini iletti.
AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit’in Malatya’ya büyük katkılar sunduğunu belirterek sözlerine başlayan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sayın bakanımız bizim Malatya’mızın medarı iftiharıdır. Bugüne kadar Malatya’mıza yapılan tüm çalışmalarda önemli katkılar sunmuştur. Kendisine teşekkür ediyorum. Güldal Akşit hanımefendinin bu nazik ziyareti bizleri mutlu etti. Bizler, Battalgazi’de durmak yok, hizmete devam sloganıyla hareket ediyoruz. İlçemize yapılan yatırımlardan kısaca bakanımıza bahsettik, istişarelerde bulunduk. Tekrardan teşekkür ediyorum. Hoş geldiler diyorum” şeklinde konuştu. 
DANIŞMAN VE ESKİ BAKAN AKŞİT: “HER GELDİĞİMDE DAHA GELİŞMİŞ BİR MALATYA VE BATTALGAZİ GÖRÜYORUM”
Her geldiğinde daha gelişmiş bir Malatya ve Battalgazi gördüğünü aktaran AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit, “Bugün memleketimde olmaktan mutluluk ve gurur duyuyorum. Biz gönülden Malatyalıyız ve her zaman hizmete hazırız. Üzerimize düşen ne olursa yapmaya çalışıyoruz. Uzun süredir memleketimi görmemiştim ama her geldiğimde daha gelişmiş bir Malatya ve Battalgazi görüyorum. Özellikle Battalgazi’de yapılan yatırımlar göğsümüzü kabartıyor. Birçok şehirde görmediğim hizmet ve yatırımı görüyorum. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Misafirperverliğinden ve hizmetlerinden dolayı Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder’e şükranlarımı iletiyorum” dedi.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Genel Başkan Danışmanı ve Turizm ve Devlet eski Bakanı Güldal Akşit’e ziyaret sonunda Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi tarafından hazırlanan Hediye Sepetini ve Çini Vazo hediye etti.
 

Bakmadan Geçme