Esenlik'ten Yerel Üreticilere Tam Destek

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Anonim Şirketi Malatyalı üreticileri de unutmuyor.

Kuruluşundan beri devamlı büyüyen ve güçlenen Malatya halkına Kaliteli ve hesaplı ürünleri taze olarak sunmak için mücadele eden Esenlik Anonim Şirketi Malatyalı üreticileri de unutmuyor.
       Özellikle Malatya’dan kazandığını Malatya’ya harcayan, Öz sermayenin Malatya ekonomisinde değerlendirilmesini kendisine görev sayan Esenlik Şirketi son 2 yıldır özellikle meyve ve sebzeyi Malatya çiftçisinin ürettiği ürünleri tezgâhlarında satışa sunuyor.
       Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın talimatıyla start alan “ Yerli Üretim, Kaliteli Hizmet” anlayışıyla yola çıkan Esenlik Anonim Şirketi Kuruluş amacına uygun olarak  büyümeye, Malatyalılardan tam not almaya devam ediyor.
       Doğal ve Organik ürünlerin tezgâhlarda yerini alıncaya kadar geçen serüvende Esenlik şirketi görevlileri Sahada üreticilerle ürünlerin dikiminden hasadına kadar teknik elemanlar kontrolünde çalışmalarını sürdürüyor.
      Üreticilerle anlaşmalar yapan ve ürünleri genelde Malatya çiftçilerinden temin eden Esenlik Anonim Şirketi taze ve günlük ürünleri Malatya halkın sofralarında damak tadına uygun olarak bu ürünleri sunuyor.
      Esenlik şirketi Doğanşehir ilçesinin meşhur Star Elma sını  Elma Üreticileriyle anlaşarak bahçelerden elmaları Esenlik süper Marketlerde tezgahlara koymak için ürünleri dalından büyük özenle topluyorlar.
        Tadı ve Aromasıyla Türkiye de sayılı elmalar arasında olan Doğanşehir Star Elma sı Esenlik Şirketi personelleri tarafından dalından tek tek toplanmaya kasalara koyup tezgâhlarda yerlerini almaya başladı.
       Esenlik Şirketi Malatya Halkından aldığı güç ile yoluna devam ederken kazancını ise Malatya ekonomisine tekrar kazandırıyor. 
Aş ve İş kazandıran bu döngü de Malatya Üreticisi memnun Malatya Halkı Memnun.

Bakmadan Geçme