Ercan Altunkaya MDK Üyeliğine yeniden seçildi.

BBP 12. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Salon dışında bekleyen partilileri selamlayan Destici, burada kısa bir konuşma yaptı..Ercan Altunkaya yeniden MDK üyeliğine seçildi.

BBP(Büyük Birlik Partisi) 12. Olağan Büyük Kurultayı Ankara Spor Salonu'nda yapıldı. Salon dışında bekleyen partilileri selamlayan Destici, burada kısa bir konuşma yaptı..Ercan Altunkaya yeniden MDK üyeliğine seçildi.


Malatya’da sevilen ve sayılan  bir isim olan Ercan Altunkaya, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından MDK Üyeliğine tekrar seçildi.
Altunkaya yaptığı açıklamada, “Büyük Birlik Partisi 12.Olağan Büyük Kurultayımızı Ankara’da çoşku ile gerçekleştirdik. Bu bağlamda yeniden MDK Üyeliğine seçilmemden dolayı  Genel Başkanımız Mustafa Destici’ye  Malatyalılar adına teşekkür ediyorum.Bundan sonraki süreçte, Malatya’da parti il ve ilçe başkanlarımız ile birlikte , partimizin oylarını artırarak, vatandaşlarımızın sorunlarını çözüm odaklı istişareler ederek ivedi bir şekilde refaha kavuşturmaktır.” İfadelerine yer verdi.
Başkan Altunkaya, “yüksek enflasyon ve hayat pahalılığına son verilmesi gerektiğini, bu problemle baş edilmezse zenginin daha fazla zenginleşmesine, fakirin daha fazla fakirleşmesine engel olunamayacağını” ifade etti.
Emeklilerin maaşlarına gereken artışın yapılmasının önemini vurgulayan Altunkaya "Sonuçta, bizi destekleyenlerin, Cumhur İttifakı'ndan beklediği, 'kimsesizlerin kimsesi olma' güvenini kaybeder ve bize umut bağlayan aziz milletimizin, yerel seçimlerde, ülkemiz için ağır sonuçları olacak uyarısıyla karşı karşıya kalabiliriz. Onun için adaletli olmalıyız." şeklinde konuştu.
 

Bakmadan Geçme