'Elazığ Belediyesi Atölyelerinde Üretim Sürüyor' Haber Metni ve Resimleri

Elazığ Belediyesi, şehrin ihtiyaçlarını karşılamak ve kent estetiğine değer katmak amacıyla kendi atölyelerinde ürettiği otobüs durağı, bank ve kent mobilyalarını şehrin dört bir yanında hizmete sunuyor.

Elazığ Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyeleri, kent genelinde park, bahçe, okul ve ibadethanelerde kullanılan mobilya üretim çalışmalarını sürdürüyor. 
Belediye kaynaklarını etkin ve verimli bir şekilde kullanarak gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında son bir yılda bin 344 adet bank,  76 adet otobüs durağı, 50 adet kedi evi, 61 adet köpek evi ile bin 769 adet masa sandalye vb başlıklardaki ofis malzemesi üretimi gerçekleştirilerek ihtiyaç duyulan noktalarda hizmete sunuldu. 
Düşük bütçeyle ve kendi deneyimli personeliyle üretim yapan Destek Hizmetleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilen kent mobilyaları, şehrin ihtiyaçlarını gidermesinin yanı sıra ilçe ve komşu il belediyelerine de destek sağlıyor. 
Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları şehrin yaşam kalitesini artırmak adına Belediye kaynaklarını etkin ve verimli kullanmaya azami gayret gösterdiklerini ifade ederek, “Şehrimizin yaşam kalitesine değer katmak noktasında gayretle çalışırken, kaynaklarımızı en doğru şekilde değerlendiriyoruz. Destek Hizmetleri Müdürlüğümüz atölyelerinde de deneyimli personelimiz tarafından daha düşük maliyetle kent mobilyaları üretimi gerçekleştiriliyor.  Ürettiğimiz kent mobilyaları ile hem şehir merkezinde, hem merkeze bağlı köylerimiz, ilçelerimiz ve komşu illerimize destek sağlıyoruz. Kaynaklarımızı etkin kullanarak, kendi kendine yeten bir belediye olma yolunda ilerleyeceğiz.” dedi.

Bakmadan Geçme