Deva Partisinden Hekimhan'a çıkartma

Malatya Deva Partisi İl Başkanı Onur Güneş ve yönetim kurulu üyeleri Hekimhan ilçesine çıkartma yaptı.

Malatya  Deva Partisi İl Başkanı Onur Güneş ve yönetim kurulu üyeleri Hekimhan ilçesine çıkartma yaptı.
Her hafta ilçeleri ve esnaf gezilerini aksatmadan devam eden Malatya Deva Partisi İl Başkanı Onur Güneş Hekimhanlılara, DEVA iktidarının ilk 90 ve 360 gününde uygulanacak eylem planlarını anlattı.Güneş Hekimhan ilçe parti merkezinde yeni üyelerinede rozet taktı.
Güneş, 5 Nisan Avukatlar gününü kutlayarak, “Avukatlık mesleği yargının üç temel unsurundan biri olarak adalete erişim, temel hak ve hürriyetlerin korunması ve hukuk düzeninin tesisi bakımından hayati öneme sahiptir. Ancak bu sene de avukatlık mesleğinin öneminin görmezden gelindiği ve mesleğe ilişkin sorunların giderilmediği bir dönemde, 5 Nisan Avukatlar Günü’nü karşılamaktayız. Yargıya güvenin ortadan kalktığı, yargılamanın adaletin sağlanması amacına hizmet etmediği ve verilecek hükmün daha başından muktedir lehine kurgulandığı bu dönemde; boyunduruk altına alınamayan, baskı ve tehdit ile sindirilemeyen, mesleklerini hakkıyla icra etmeye çalışan avukatlar, çok çeşitli sorunlarla karşı karşıya bırakılmakta, sistematik olarak itibarsızlaştırılmaya ve yargı sisteminde etkisiz hale getirilmeye çalışılmaktadır” dedi.
Ülkemizde, son yıllarda başta ekonomi yönetimi olmak üzere hemen her alanda derin bir krizle karşı karşıyayız diyen Deva Partisi Malatya İl Başkanı Onur Güneş, “İktidarın hukuk, demokrasi ve özgürlüklerden uzaklaşmasının sonucu olarak ortaya çıkan bu çoklu krizler yetmiyormuş gibi bir de son dönemlerde iktidar tarafından ardı ardına yapılan fahiş zamlar hem hemşerilerimizin, hem de tüm vatandaşlarımızın yaşam koşullarını iyice zorlaştırmış ve dayanma gücümüzü çoktan aşmıştır.  
Çalışanlara ve emeklilere yapılan maaş zamlarının gerçek enflasyon değil de TÜİK’in makyajlı enflasyonu baz alınarak yapılmış olması, vatandaşlarımızın geliri ile gideri arasında uçurum oluşturmaya başlamıştır. 
Elektrik, doğalgaz ve akaryakıttaki son dönem fahiş fiyat artışları da tüm bunların tuzu biberi olmuş ve özellikle dar gelirli vatandaşlarımız açısından durum dayanılmaz hale gelmiştir.  
Toplum gerçeklerinden kopmuş olan iktidar, maalesef çarşıda, pazarda, sosyal yaşamda bizlerin ne zorluklar yaşadığından bihaberdir.
Memur, işçi, emekli, çiftçi, esnaf tüm vatandaşlarımız bu ağır yükün altında ezilmektedir. Çiftçimiz traktörüne mazot, tarlasına gübre, hayvanına yem alamaz duruma düşürülmüştür. Bunun sonucu olarak birçok insanımız sabahın erken saatlerinde ucuz ekmek kuyruklarına girmek ve pazar atıklarından meyve sebze toplamak zorunda kalmaktadır. Adeta mutfağımıza yangın düşmüş durumdadır.
Yaşanan çoklu krizler, fahiş zamlar ve dayanılmaz hale gelen hayat pahalılığı insanımızı her geçen gün daha çok yoksullaştırmakta, faturalarını ödeyemez hale getirmekte ve bunun sonucu olarak elektrik, doğalgaz ve su kesilmelerine maruz kalmaktadır. Diğer taraftan ekonomik yetersizlikler vatandaşlarımızı kalitesiz kömür ve atık plastik gibi maddeleri yakmaya yöneltmekte bu ise ciddi sağlık ve çevre sorunlarına yol açmaktadır.  “ dedi.
Deva Partisi Malatya İl Başkanlığı Hekimhan gezisine esnafları ziyaret ederek , sorunlarını dinledi ve ilçeden ayrıldı.

Bakmadan Geçme