• Haberler
  • Eğitim
  • Depremde Engelli Öğrencisini güvenli bölgeye çıkardı

Depremde Engelli Öğrencisini güvenli bölgeye çıkardı

Malatya Kale'de önceki gün meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Mevlana Ortaokulunda öğretmen Kasım Gaspak engelli öğrencisini unutmayarak güvenli bölgeye çıkardı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Depremde Engelli Öğrencisini güvenli bölgeye çıkardı

Malatya Kale’de önceki gün meydana gelen 5,9 büyüklüğündeki depremde Mevlana Ortaokulunda öğretmen Kasım Gaspak engelli öğrencisini unutmayarak güvenli bölgeye çıkardı.
Öncekigün meydana gelen Kale depreminde Mevlana Ortaokulunda görev yapan Kasım Gaspak öğretmen , engelli öğrencisini deprem devam ederken güvenli bölgeye çıkaran ve tüm öğrencileri dışarı çıkartarak takdir toplayan Kasım Gaspak öğretmen, “ Deprem bir anlık tehlike. Bu tehlike esansında sağduyulu ve sakin olmak gerekiyor. Bizlerde  bizlere emanet edilen öğrencilerimizin güvenliğini alarak sakin bir şekilde dışarı çıkarttık. Akabinde engelli öğrencimiz vardı ivedi bir şekilde engelli öğrencimizi de güvenli bölgeye çıkartmayı başardık.  Zorlu bir süreçten geçiyor Malatya’mız. Özverili bir şekilde görevlerini yapan tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.” Dedi.
Kasım Gaspak öğretmenin tüm öğrencileri ve engelli öğrencisini güvenli bölgeye çıkartana kadar okulda kaldığı video görüntülerinde görüntülendi. Öğrenci aileleri Mevlana Ortaokulundaki tüm öğretmenlere teşekkür ederek, çocuklarını emanet ettiği öğretmenlerin fedakarlıkları göz ardı edilmemeli dediler…
 

Bakmadan Geçme