• Haberler
  • Genel
  • CHP'li Özgür Özel çürük tahtanın çivi tutmayacağını bilmiyor

CHP'li Özgür Özel çürük tahtanın çivi tutmayacağını bilmiyor

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in açıklamalarına cevap verdi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili İzzet Ulvi Yönter, CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel'in açıklamalarına cevap verirken "CHP’li Özgür Özel çürük tahtanın çivi tutmayacağını bilmiyor" dedi. Özgür Özel'in acziyeti gizlemek için MHP’nin tuzak kurduğunu iddia ettiğine dikkat çeken Yönter şöyle dedi:

"MHP tuzak kurmaz, tuzakları bozar. Siyaseti de adam gibi ve mertçe yapar. Aklı fikri tuzak olanların avcı olayım derken avlandık demesi siyasi düşüklüktür!"

ADİL GÜR'E CEVAP

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bugünkü açıklamalarıyla ilgili olarak bir televizyonda yorum yapan Araştırmacı Adil Gür'e de cevap veren Yönter şunları söyledi:

"Sayın Genel Başkanımızın, bugün basın mensuplarının sorularına verdiği cevaplar arasında, 'Kaynayan tencere kapak tutmaz' deyimi isabetle kullanılmıştır. Adil Gür ise Haber Türk TV’de müstehzi ifadelerle eski tencereler kalmadı diyerek aklının dibini alenen göstermiştir.

Adil Gür aynı zamanda araştırmacı değil karıştırıcı olduğunu ispat etmiştir. Türkçe cahili Gür’ün kötü niyetli ve çarpık yorumu hazımsızlıktır, kara mizahtır. Adil Gür’ün dibi tutmuş tenceresi ve kaynama derecesi değişmiş olabilir! Ama değişmeyen tek şey MHP husumetidir!"


Kaynak: ucuncusayfahaber.com

Bakmadan Geçme