CHP Heyetinden Gazeteciler Basın Birliğine Ziyaret

CHP Erzurum İl başkanı Suat Dülger ve beraberindeki heyet Genel Merkezi Erzurum'da bulunan Gazeteciler Basın Birliğini ziyaret etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP Samsun milletvekili Neslihan Hancıoğlu, CHP Erzurum İl başkanı Suat Dülger ve beraberindeki heyet Genel Merkezi Erzurum’da bulunan Gazeteciler Basın Birliğini ziyaret etti.
Genel Başkan Yardımcısı ve beraberindeki heyeti, Gazeteciler Basın Birliği Dernek Başkanı Kerem ALTIN,  Başkan Yardımcısı Sema Örs, Gazeteci yazar, Hakan Dikmen, Erzurum Söz gazetesi Editörü  Sercan Çetin ve Dernek yönetimi karşıladı.
Başkan ALTIN, CHP Heyeti tarafından yapılan ziyaretin kendilerini ziyadesiyle memnun ettiğini dile getirerek teşekkürlerini bildirdi.
Doğunun Paris’i çok geri kalmış
Günümüz olayları ve Erzurum hakkında görüşlerini bildiren Genel Başkan Yardımcısı Veli Aybaba’ ’Doğunun Paris’i,Kış Turizmin Göz bebeği olan Erzurum’un diğer illere nazaran çok geri kaldığını, Erzurum’un hak etmediği yerde olduğunu söyledi.
Konuşmasında ayrıca seçmen sayılarının gün geçtikçe  arttığını, özellikle genç nüfusun çok ilgi gösterdiğini belirtti.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu veciz sözü ile oy kullanacak gençlere seslenen Ağbaba’’
Her şey unutulur. Fakat biz her şeyi gençliğe bırakacağız. O gençlik ki, hiçbir şeyi unutmayacaktır; geleceğin ümidi, ışık saçan çiçekleri onlardır. Bütün ümidim gençliktedir’ ’dedi
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba ve beraberindeki heyet Gazeteciler Basın Birliği Derneği’nin samimi karşılamaları nedeni ile Başkan Kerem Altın ve arkadaşlara teşekkür etti.

Bakmadan Geçme