Chp'de,Hiç Bir Şey Gösterildiği Gibi Değildir Söylendiği Gibi Değildir

Av. Selahattin Sarıoğlu

Kafanın arkasında hep başka bir şey vardır. 

BİR ANI: bir şey.

Düzenli olarak CHP adına televizyon programlarına katılan bir Ankara milletvekili, 2016’da bir heyetle, referandum öncesi STK’larla toplantılar yapmak üzere Malatya’ya gelmişti. 

Ben de Battalgazi İlçe Başkanıydım.  

Birlikte şehir merkezinde halkla, esnaflarla referandum çalışması yaptıktan sonra, bir otelde muhtarlarla yapılacak toplantıya katılmak üzere taksiye bindik, toplantının yapılacağı otele gidiyoruz. Arabada bir kadın partili ve İl Gençlik Kolları Başkanı da var. 

O sıralar PKK’ya yardım ermekten bazı HDP’li belediye başkanları tutuklanmış, CHP de var gücüyle hukuk vs. adı altında bunları sahipleniyor. 

Ben,

Sayın vekilim, HDP’lilerin turuklanmaları konusuna girmeyecektik dedim. Ben bununsöyler söylemez milletvekili,

Ne demek başkanım, biz demokrasiyi, insan haklarını, hukuku savunan bir parti değil miyiz? diye adeta haykırdı. 

Öyle ama yaptığımız yanlış. Halk istemiyor. Oyumuz düşüyor. Halkın oylarını alıp iktidara geleceğiz ki bu dediklerinizi gerçekleştirelim deyince de birden değişti, yumuşak nir ses tonuyla, 

Başkanım  çok haklısın. Ben bunları Partide çok anlatıyorum ama kimseye kabul ettiremiyorum. Bizim partide, ne kadar solcu olursan, ne kadar Deniz Gezmiş dersen o kadar alkışlanıyorsun demez mi... Çok şaşırdım. Sayın vekil az önce ne diyordu şimdi ne diyor...

Bu vekil, daha sonra katıldığı Tv. programlarında Genel Merkezin ağzından,  Amerikancı, HDP’ci  konuşmalarına aynen devam ediyordu.

Evet... CHP bu işte: 

Hiç bir şey gösterildiği gibi değil, hiç bir şey söylendiği gibi değildir.

Hep kafanın arkasında başka bir şey var...

Av. Selahattin Sarıoğlu

Bakmadan Geçme