CHP Adayı Karakuş Kolları Sıvadı

CHP Malatya Battalgazi Belediye Başkan Adayı sevilen sima Ali Karakuş kolları sıvayarak ekibi ile birlikte çalışmalara hız verdi.

CHP Malatya Battalgazi Belediye Başkan Adayı sevilen sima Ali Karakuş kolları sıvayarak ekibi ile birlikte çalışmalara hız verdi.
31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için birçok STK ve kurumu ziyaret ederek göreve geldikleri takdirde Battalgazi için yapacakları projeleri anlatan CHP Battalgazi Belediye Başkan adayı Ali Karakuş,” 6 Şubat depreminde büyük yara alan Malatya ve vatandaşımızın  yaşadığı sorunların neler olduğunu  çok iyi biliyoruz. Deprem süresince sahada olduk ve vatandaşımızın yanında olmaya çalıştık.İhtiyaçları  giderme  noktasında elimizden gelen tüm gayreti gösterdik, bundan sonrada göstermeye devam edeceğiz.Tarım,ekonomi,işsizlik,barınma,vs gibi tüm  sosyal ihtiyaçların giderilmesi yönündeki projelerimizi hazırladık’ ’ifadelerine yer verdi.
Esnaf ve mahalle gezilerinde  Cumhuriyet Halk Partisi Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Karakuş ,“Bu şehrin kadim geçmişi, yetişmiş insan gücü en büyük sermayemizdir. Emin olun ki benim en büyük sermayem bu şehrin güzel insanları olacaktır. Amacımız belediye tarihi boyunca şehrimizde belirli bir seviyeye getirilen çıtayı zirveye taşımaktır.31Mart’tan sonra Battalgazi’de değişim yaşanacağını belirtmek istiyorum. Mahalli idareler seçimleri ile ilgili Battalgazi Beldemizde seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyoruz. Ziyaretlerimizde gördüğümüz yoğun ilgiden çok memnunuz. İnanıyorum ki seçime kadar katılımlar yoğun bir şekilde devam edecektir’ ’dedi
Karakuş, “Gün, Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkma günüdür. Gün, ele ele kol kola yerelde iktidarı sağlama günüdür. Gün Battalgazi’de Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını yeniden dalgalandırma günüdür.. Koltukların hiçbir önemi ve kıymeti yok! Ve biz hepimiz bütün gücümüzle Cumhuriyet Halk Partisi’nin bayrağını Battalgazi’de dalgalandırmakla ilgili üzerimize ne düşüyorsa onu yapacağız. Bizler, bu kente aitiz; sokaklarında oynayan çocuklarımızla, kahvesinde sohbet eden büyüklerimizle, esnafımızla, gencimizle, kadınlarımızla kısacası hep birlikte Battalgazi’mize renk katıyoruz” şeklinde açıkladı.

Bakmadan Geçme