• Haberler
  • Genel
  • Cesedine ulaşılan Narin Güran soruşturmasında 21 kişiye gözaltı kararı

Cesedine ulaşılan Narin Güran soruşturmasında 21 kişiye gözaltı kararı

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi'nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran soruşturmasında 21 şüpheli için gözaltı kararı verildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamada bulunan Tunç, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında bir Cumhuriyet Başsavcı vekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirildiğini açıkladı.

Bakan Tunç, "Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde cansız bedenine ulaşılan Narin Güran evladımızın ölümünden sorumlu olanlarla ilgili soruşturma çok yönlü olarak devam etmektedir. Hepimizi derinden üzen acı olayın açıklığa kavuşması için Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 1 Cumhuriyet Başsavcı vekili ile 3 Cumhuriyet savcısı daha görevlendirilmiştir. Narin kızımızla ilgili otopsi işlemi devam etmektedir. Soruşturmanın bu aşamasında 21 şüphelinin gözaltına alınması talimatı verilmiştir. Narin evladımıza bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum." İfadelerine yer verildi. (İLKHA)

Bakmadan Geçme