Cemaatler Erdoğan'ı Hedef aldılar! Darbe mesajı yayınladılar

15 Temmuz'da, hain darbe girişiminin baş teröristi Fethullah Gülen'in büyüdüğü Nurcular Erdoğan'ı hedef aldı.

15 Temmuz'dan sonra FETÖ sık sık unsurlarına mesajlar veriyor.

DARBE YILDÖNÜMÜNDE SKANDAL KARİKATÜR

FETÖnün borazanlığını yapan nurcuların Yeni Asya Gazetesi'nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan karikatürünün 27 Mayıs'ın yıldönümüne gelmesi de tesadüf değil.


 
Said-i Nursi'in ekolünden gelen Fethullah Gülen ve onun propagandasını yapmaya devam eden gazeteler her fırsatta devlete saldırmaya devam ediyor.

TERÖR ÖRGÜTÜ PROPAGANDASINDAN CEZA ALMIŞLARDI

Geçtiğimiz günlerde Yeni Asya'nın Genel Yayın Yönetmeni Kazım Güleçyüz "Terör örgütü propagandası" iddiasıyla açılan davada 1 yıl 8 ay, Sorumlu Yazı İşleri Müdürü İbrahim Özdabak ise 1 yıl 6 ay 22 gün hapis cezası almıştı.

DARBE MESAJLI KARİKATÜR

Dün Erdoğan Demokrasi ve Özgürlükler Adası'nın açılışını yapmıştı. Bunun hemen ardından Sorumlu Yazı İşleri Müdürü ve aynı zamanda gazeteye karikatür çizen İbrahim Özdabak, Erdoğan'ı iki asker tarafından gözaltına aldığı skandal bir karikatür çizdi. Direkt olarak darbe mesajı verdiği görülen karikatüre tepkiler yağdı. 

karikatur-001.jpg

AK PARTİLİ ŞAMİL TAYYAR'DAN SERT TEPKİ

AK Parti eski milletvekili Şamil Tayyar ise Yeni Asya'ya ateş püskürdü. Tayyar: "Fikri namussuzluk. Haysiyet cellatlılığı. Darbe çığırtkanlığı." notu düşerek tepkisini gösterirken, Şevki Karabekiroğlu ise "Kahpeliğinen net resmi budur." paylaşımında bulundu. 

samil-002.jpg

"NURCULAR KUDURDU"

Gazeteci Erdal Şimşek ise "NURCULAR KUDURDU! Nurcu Yeni Asya Gazetesi Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı askeri darbe ile açıkça tehdit etti. Gazetenin karikatüristi, Erdoğan'ı 2 asker arasında "götürülürken" gösteriyor." diyerek İçişleri Bakanlığı ve Emniyet'i göreve çağırdı.

samil-002.jpg

ÜLKÜCÜMEDYA

Bakmadan Geçme