• Haberler
  • Malatya
  • Çalık'tan Şehit ailelerine, çocuklara ve yaşlılara bayram ziyareti

Çalık'tan Şehit ailelerine, çocuklara ve yaşlılara bayram ziyareti

Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Kurban Bayramı nedeniyle Şehit ailelerini, Sevgi Evlerinde kalan çocukları ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Kurban Bayramı nedeniyle Şehit ailelerini, Şehitliği, Sevgi Evlerinde kalan çocukları ve Huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Çalık, beraberinde AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı ve partili yöneticilerle birlikte kurban Bayramı nedeniyle ilk ziyaretini Sevgi Evlerinde kalan çocuklara yaptı. Çalık, burada çocuklarla uzun süre sohbet edip, bayramlarını tebrik ederek, çeşitli hediyeler verdi. Bazı çocuklar, Çalık’a şarkı ve türküler söylediler. Zaman zaman duygusal anlarında yaşandığı ziyarette Çalık, çocuklarla yakından ilgilendi.

Malatya Huzurevi’ni de ziyaret eden Çalık, burada kadın ve erkek yaşlıların kurban Bayramını tebrik etti. Her ziyaretinde yaşlılarla yakından ilgilenen Çalık, burada tek tek yaşlıların bayramını tebrik etti. Yaşlılarla  sohbet eden Çalık, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını da iletti.

Çalık, beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte Şehit ailelerini ziyaret ederek, kurban Bayramlarını tebrik etti. Çalık, 2005 yılında Iğdır'da şehit olan Uzman Çavuş ihsan Alpay'ın ailesini evinde ziyaret etti ve bayramlaştı. Çalık, daha sonra 2008 yılında Erzincan'da Şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Selim Kabataş'ın ailesini ziyaret ederek bayramlaştı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Yeşiltepe Şehir Mezarlığındaki şehitliği ziyaret ederek dua etti ve şehit yakınlarıyla görüştü. Şehitlik ziyaretinde Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Çalık, terör örgütleriyle sonuna kadar mücadele edeceklerini söyleyerek; "İster FETÖ, ister PKK, ister PYD olsun bütün terör örgütleriyle mücadelemiz devam edecek. Bu ülkenin selameti için bayrağımız ve vatanımız için hepimiz canımızı feda etmeye hazırız. Şehit annelerimiz ve babalarımızla gurur duyuyoruz. Bu emanetlere sahip çıkmak boynumuzun borcu. Cumhurbaşkanımızın hepimize talimatı, 'kendi anne, babanızdan önce şehidimizin anne ve babasının başımızın üzerinde yeri var'.  Gazilerimizin başımızın üstünde yeri var." şeklinde konuştu.

Bakmadan Geçme