Çakır, halk gününde vatandaşları dinledi

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında


AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Başkanı İhsan Koca ve teşkilat üyeleri ile birlikte parti il binasında düzenlenen halk günü programında vatandaşlarla bir araya gelerek talep ve isteklerini dinledi. 

Programda bir konuşma yapan Çakır, sürekli vatandaşlarla bir araya gelmeye ve onların sorunlarını dinlemeye çalıştıklarını belirterek, "Her hafta onlarca program yapıyoruz, milletvekili arkadaşlarımızla beraber sürekli sahada vatandaşlarımızla hemhal olmaya çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz yerlerde hem yapılan işleri görüyoruz hem de yapılması gerekenler noktasında vatandaşlarımızla istişarelerde bulunuyor ve taleplerini dinliyoruz. Ziyaretler sırasında belki herkese ulaşamıyoruz bu halk günü toplantıları vesilesiyle ulaşamadığımız vatandaşlarımızı dinlemek ve taleplerine çözüm bulabilmek için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Tüm dünyanın pandemi dolayısıyla zor bir süreçten geçtiğinin altını çizen Çakır, hükümet olarak ekonomiyi korumak adına önemli adımlar attıklarını söyledi. 
Çakır, "Koronavirüs salgını hakikaten tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de çok etkiledi. Sağlıktan ulaşıma kadar her alanda aksamalara sebep oldu. Tüm bunların yanında ekonomilerde de sarsılma oldu elbette. Biz de bu süreçte Cumhurbaşkanımız liderliğinde ekonomimizi korumaya yönelik her türlü tedbiri aldık. Hayata geçirdiğimiz tedbirler sayesinde  Türkiye ekonomisi gerçekten yoluna emin adımlarla devam ediyor. İhracatta ve büyümede çok önemli bir ivme yakaladık. Sanayimizin çarkları dönüyor. Üretim ve istihdamımız her geçen gün artıyor.  Tabi tüm bunların yanında enflasyona karşı da önemli kararlar aldık ve hayata geçirdik.  Hem çalışanlarımızın hem emeklilerimizin maaşlarında ciddi oranda arttırma gittik. Çalışanları vergiden muaf tuttuk. Bu konuda önemli adımlar atmaya devam edeceğiz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da vatandaşlarımızın yanında olacağız.  İnşallah çok kısa sürede enflasyonu da aşağılara çekerek bu sarmaldan vatandaşlarımızı bir an önce çıkartmak için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Milletvekili Çakır, yaklaşık 4 saat süren programda vatandaşlarla tek tek görüşerek taleplerini dinledi.

Bakmadan Geçme