Buz Lazer Epilasyonda Üst Seviye Konfor Malatya'da

Buz Lazer günümüzde lazer epilasyon için mevcut olan en etkili ve en konforlu çözümü sunan gelişmiş bir sistem.

Buz Lazer günümüzde lazer epilasyon için mevcut olan en etkili ve en konforlu çözümü sunan gelişmiş bir sistem. Bu özellikleri ile Lazer Epilasyon Malatya merkezleri arasında öne çıkıyor.  Buz Lazer ile uygulama yapan Malatya Lazer Epilasyon merkezlerinin sayısı hızla artıyor.

Buz Lazer ile Tüm Cilt ve Kıl Tiplerinde Lazer Epilasyon
Buz Lazer güçlü teknolojilerle donatılmış yenilikçi bir sistem. Kullandığı patentli teknolojiler ile lazer epilasyonu adeta yeniden tanımlamış durumda. Üç lazer dalga boyunu aynı sistemde sunan dünyanın ilk 3 dalga boylu lazer epilasyon sistemi.  Alexandrite, Diyot ve Nd:YAD dalga boylarının aynı anda cilde iletilmesi ile tüm kıl tiplerinde etkili sonuçlar alınıyor. Üç güçlü dalga boyunun sinerjik etkisi ile kılın tüm anatomik yapıları hedefleniyor. Böylece ince kıllarda da etkili ve kalıcı sonuçlar elde etmek mümkün oluyor. Buz Lazer’in Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium olmak üzere iki modeli bulunuyor. Her iki model de üç dalga boyuna sahip ve aynı teknik özelliklere sahip. Soprano Titanium daha geniş bir tedavi başlığına sahip olduğu için daha hızlı lazer epilasyon imkanı sunuyor. 
Buz Lazer, bronz ten dahil tüm cilt tiplerinde güvenli olması ile biliniyor ve yaz aylarında da güvenle uygulanıyor. FDA onayı bronz tenleri de kapsıyor. Güneşlendikten 1 hafta sonra cilt renginin açılmasını beklemeden Buz Lazer yaptırmak mümkün. 
Tüm cilt tiplerinde güvenli ve tüm kıl tiplerinde etkili olan Buz Lazer, ortalama 8 seans öneriliyor. Kıl rengi, kıl kalınlığı ve cilt rengine bağlı olarak bazen ek birkaç seans daha gerekebiliyor, bazense 6 seans yeterli oluyor.


 
Ağrısız Buz Lazer
Buz Lazer daha konforlu bir lazer epilasyon düşüncesiyle geliştirilmiş bir sistem. Seksenin üzerinde ülkede uzun yıllardır kullanılıyor. Ülkemizin de neredeyse tüm şehirlerinde Buz Lazer merkezleri bulunuyor. Buz Lazer’in bu denli çok tercih edilmesinde ağrısız olmasının payı oldukça fazla. Buz Lazer iki önemli patentli teknoloji ile ağrısız ve son derece konforlu bir lazer epilasyon sunuyor.
Patentli ICE Teknolojisi uygulama esnasında cildi etkili bir şekilde soğutuyor. -3 dereceye kadar soğuyan cilt anında ferahlıyor ve ağrıya neden olan lazer ısısı hissedilmiyor. Bu etkili soğutma cilt yüzeyini de koruyor ve cilt yanığı riski minimuma iniyor.
Patentli SHR Teknolojisi, kıl köklerini kademeli olarak ısıtan bir uygulama tekniği. Bu teknikte tedavi başlığı istenmeyen tüylerin bulunduğu alanda sürekli hareket ettiriliyor. Masaj yapar gibi uygulanan Buz Lazer hasta konforunu arttırıyor. Kıl kökleri kademeli olarak ısıtıldığı için yoğun lazer ısısı hissedilmiyor. Bu teknik özellikle esmer ve bronz tenlerde güvenle uygulama yapılmasını sağlaması açısından oldukça önemli.
Buz Lazer ile Hızlı Lazer Epilasyon
Buz Lazer geniş tedavi başlığına sahip olduğu için oldukça hızlı bir lazer epilasyon sunuyor. Yoğun iş temposuna sahip kadın ve erkekler için hızlı lazer epilasyon elbette önemli bir avantaj. Erkek sırt, göğüs, omuz gibi geniş alanlarda hızlı lazer epilasyon süreden tasarruf edilmesini sağlıyor. Kadınlar için de tüm bacak gibi geniş alanlarda hızlı lazer epilasyon yaptırmak hasta memnuniyetini arttırıyor. Soprano Titanium daha geniş tedavi başlığına sahip olduğu için süre daha da kısalıyor.
Kadın, erkek lazer epilasyon yaptırmaya uygun herkes için ağrısız, hızlı ve konforlu bir lazer epilasyon sunan Buz Lazer en iyi klinik sonuçları sağlamak için geliştirilmiş. Hakkında birçok çalışma mevcut, bu çalışmalar etkili ve kalıcı sonuçlara sahip olduğunu kanıtlıyor.

Bakmadan Geçme