Büyüknalçacı Veda Etti

Yazıhan Kaymakamlığı görevini yürüten Güher Sinem Büyüknalçacı, Diyarbakır'ın Çinar ilçesine atanması nedenilye görevinden Malatyalılara teşekkür ederek ayrıldı.

2 yıldır Yazıhan Kaymakamlığı görevini yürüten Güher Sinem Büyüknalçacı, Diyarbakır'ın Çinar ilçesine atanması nedenilye görevinden Malatyalılara teşekkür ederek ayrıldı.

Büyüknalçacı yayınladığı mesajda: "Tüm Malatya’lılara teşekkür ediyorum.Ben Malatya’da ve Yazıhan’da bulunup görev yapmaktan büyük bir onur duydum,hepinizin hakkınızı helal etmenizi ümit ediyorum ve saygılarımı sunuyorum" dedi.

Büyüknalçacı'nın sosyal medyadan yayınladığı mesajı şöyle:

"Yaklaşık iki yıldır görev yaptığım Yazıhan Kaymakamlığı görevimden Çınar İlçemize atanmam sebebi ile 21.07.2020 tarihinde ayrılmış bulunmaktayım.Burada bulunduğum sürece İl Göç İdaresi Müdürlüğü,Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü,Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü sorumlu Vali Yardımcılığı görevini de yürütmekle görevlendiren ve 24 Ocak depreminde ayni depodan sorumlu Vali Yardımcısı olarak aktif görev alıp Malatya’mıza sahada aktif olarak hizmet etme imkanı veren Sayın Valimize teşekkürlerimi arz ederim. Görev yaptığım müddetçe bir ailenin ferdi olduğumu htiren şehit ailelerimiz, ve gazilerimiz, bilgi birikimlerini benimle paylaşan Meslek büyüklerim ve Meslektaşlarım,bir takım arkadaşı gibi çalıştığımız tüm İl Müdürlerimiz,Yazıhan İlçe Müdürlerimiz başta olmak üzere deprem zamanında depoda zaman mevhumu tanımadan günlerce uyumadan ve hakkaniyetle çalışan SYDV personeline,İl Göç İdaresi Personeline, Kahramanmaraştan koşarak gelen SYDV personeline, yardımlaşmak için yarışan tüm Sivil Toplum Kuruluşlarımıza,Meslek Kuruluşlarımıza,Odalarımıza Genç Kızılay’a,Korucularımıza,Emniyetimize,Jandarmamıza, Sayın Vekillerimize,belediye başkanlarımıza ve tüm Malatya’lılara teşekkür ediyorum.
Ben Malatya’da ve Yazıhan’da bulunup görev yapmaktan büyük bir onur duydum,hepinizin hakkınızı helal etmenizi ümit ediyorum ve saygılarımı sunuyorum"

 

 

 

malatyatekhaber.com

Bakmadan Geçme