• Haberler
  • Malatya
  • Büyük Birlik Partisinden Yeşilyurt Ve Battalgazi Belediyelerine Ziyaret

Büyük Birlik Partisinden Yeşilyurt Ve Battalgazi Belediyelerine Ziyaret

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman Battalgazi ve Yeşilyurt Belediye Başkanlarını ziyaret etti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman, il yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’a hayırlı olsun ziyaretinden bulundular. 

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın’ı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Genel Başkan Nihat Gürbüz, 6 Şubat depremi Malatya’mıza büyük bir yıkım, hasar vermiştir. Malatya’mızı yenden ayağa kaldırmak için hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız.  Bayram Başkanımıza hep birlikte destek olacağız, yanlarında olacağız.

Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Malatya’mızın ayağa kalkması için mutlaka birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Malatya bizimdir, hepimizindir. Allah’ın izniyle Malatya’mız en kısa bir süre içerisinde yeniden ayağa kalkacaktır. Yeter ki bizler birlik içinde olalım, sabırlı olalım. Gürbüz, Bizler Büyük Birlik Partisi heyeti olarak bu gün Bayram Taşkın Başkanımızı ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Sayın Başkanımıza misafirperverlikleri için şahsım ve tüm ekibim adına  teşekkür ederim dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, 6 Şubat depremleri Malatya’mıza ağır  hasar ve  yıkımlar vermiştir. Bu yaşadığımız depremlerden dolayı Malatyalı hemşerilerimiz çok büyük sıkıntılar yaşamışlardır. İnşallah hep birlikte el ele vererek Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Birlik içerisinde olduğumuzda bizlerin başaramayacağı hiçbir şey yoktur dedi.

Sedat Alataş, Büyük Birlik Partisi olarak Battalgazi Belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın Başkanımızı ziyaret ederek çalışmalarında başarılar diledik. Bizler de Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için her zaman başkanımızın yanındayız. Hepimiz birlik içinde olalım ve Malatya’mızı ayağa kaldıralım. Bizleri misafir eden Sayın Bayram Taşkın Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman, Büyük Birlik Partisi heyeti olarak, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Gürbüz, MYK Üyemiz Sayın Sedat Alataş, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Battalgazi belediye Başkanımız Sayın Bayram Taşkın Başkanımızı ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledik dedi. Başkan Avdulvahap Karaman,  Başkanımız Sayın Bayram Taşkın, Başarılı bir siyasetçimizdir.  Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden ekibiyle çalışıyor dedi.

Başkan Abdulvahap Karaman,  Malatyalılar olarak ilk konuştuğumuz şey yaşadığımız depremlerdir. 6 Şubat’ta yaşadığımız depremler hala hafızalarımızda, düşüncelerimizdedir.  Allah bir daha depremleri, afetleri yaşatmasın. Malatya’mızın yeniden ayağa kalkması için bizler de her zaman olduğu gibi bu gün de Bayram başkanımızın yanındayız,  çalışmalarını desteliyoruz, misafirperverlikleri için de kendilerine teşekkür ediyorum dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bizleri ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman, il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum dedi. Başkan Bayram Taşkın, 6 Şubat depremleri Malatya’mızda büyük bir yıkım meydana getirmiştir.  Allah’ın izniyle hep birlikte Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız.

Başkan Bayram Taşkın, 6 Şubat depremlerinde Malatyalı hemşerilerimizin, kimi evlerini, kimi iş yerlerini kayıp etmişlerdir. Depremden dolayı iş yerlerimiz büyük hasar görmüştür, şu anda iş yerlerimiz yapılıyor, aynı zaman da evlerini kaybeden hemşerilerimizin de TOKİ Tarafından evleri yapılmaya devam ediliyor. Eğer bizler birlik içerisinde olursak başarılı oluruz. Büyük bir felaket yaşadık, kolay değildir.

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın, Bizleri ziyaret eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman, il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum,  hep birlikte Malatya’mız ve Battalgazi İlçemiz için gece gündüz demeden çalışmalıyız, İnşallah Malatya’mızı yeniden ayağa kaldıracağız. Allah birliğimizi bozmasın.

BBP Heyeti daha sonra Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof.Dr.İlhan Geçit'e ziyaret gerçekleştirdi.Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit’i ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. Genel Başkan Nihat Gürbüz, 6 Şubat depremleri Malatya’mıza büyük bir yıkım, hasar vermiştir. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte elimizi taşın altına koymalıyız, çalışmalıyız ve Malatya’mızı, Yeşilyurt İlçemizi ayağa kaldırmalıyız.

Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Malatya’mızın ayağa kalkması için mutlaka birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Eğer Malatyalılar olarak bizler birlik içerisinde olursak Malatya’mızı daha erken ayağa kaldırabiliriz. Bizler hep birlikte yerel yöneticilerimize destek olmalıyız. Allah’ın izniyle Malatya’mız en kısa süre içinde yeniden ayağa kaldıracak, eski haline gelecek.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Bizler Malatyalı hemşerilerimizle birlik içinde olmalıyız. Malatya’mızı daha güzel yerlere getirmek için yerel yöneticilerimizle birlikte çalışacağız. Genel Başkan Yardımcısı Gürbüz, Bizler Büyük Birlik Partisi heyeti olarak bu gün Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanımızı ziyaret ederek her zaman yanlarında olduğumuzu belirtmek istedik. Sayın Başkanımıza misafirperverlikleri için şahsım ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, 6 Şubat depremleri Malatya’mız da ağır bir hasar,  yıkım meydana getirmiştir. Bu yaşadığımız depremlerden dolayı Malatyalı hemşerilerimiz çok büyük sıkıntılar yaşadı. Büyük Birlik Partisi Malatya İl Yönetimi olarak bizler deprem sürecinde hep sahada olmuş, Malatyalı hemşerilerimizin yanında olmuşuzdur. Allah bir daha depremleri, felaketleri yaşatmasın. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için hep birlikte çalışacağız. Bu gün burada siyaset yapmanın yeri ve zamanı değildir, birlik ve beraberlik zamanıdır.

Sedat Alataş, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanımızı ziyaret etik ve çalışmaları hakkında bilgiler aldık. Alataş, 6 Şubat depremleri Malatya’mıza yine Yeşilyurt Belediyesinin olduğu bölgelerde büyük yıkım ve hasarlara neden olmuştur.  Malatya’mızın yeniden ayağa kalkması için bizler Büyük Birlik Partisi olarak Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanımızın yanındayız, hep birlikte Malatya’mızı ayağa kaldıracağız. Misafirperverliklerinden dolayı Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanımıza teşekkür ediyorum dedi.

Büyük Birlik Partisi Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman, Bizler Büyük Birlik Partisi olarak, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Nihat Gürbüz, MYK Üyemiz Sayın Sedat Alataş, yönetim kurulu üyelerimizle birlikte Yeşilyurt Belediye Başkanımız Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit Başkanımızı ziyaret ederek, çalışmalarında başarılar diledik dedi. Başkan Abdulvahap Karaman, İlhan Başkanımızın işi kolay değil, hep birlikte Başkanımızın yanında olacağız ve Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldıracağız.

Başkan Abdulvahap Karaman, 6 Şubat depremlerinde Büyük Birlik Partisi olarak bizler hep sahada olduk.  Malatyalı hemşerilerimizi yalnız bırakmadık, onların hep yanlarında olduk. Allah bir daha bu depremleri yine afetleri yaşatmasın. Malatya’mızı ve Yeşilyurt İlçemizi yeniden ayağa kaldırmak için birlik beraberlik içerisinde olmalıyız. Malatya’mızın yeniden ayağa kalkması için Büyük Birlik Partisi olarak bizler her zaman olduğu gibi bu gün de yerel yöneticilerimizin yanında olacağız. Karaman, İlhan Başkanımızın güzel projelerinin olduğunu biliyoruz ve Yeşilyurt ilçesine yapacakları bu güzel hizmetlerde yanlarında olacağımızı burada belirtmek isterim. Sayın Başkanımıza misafirperverlikleri için de teşekkür ediyorum dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. İlhan Geçit, Bu gün bizleri ziyarete eden Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman, il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum.  Prof. Dr. İlhan Geçit, 6 Şubat depremleri Malatya’mızda büyük bir yıkım ve hasar meydana getirmiştir. Malatya’mızı yeniden ayağa kaldırmak için gece gündüz demeden çalışacağız ve vatandaşlarımızın içinde olacağız dedi.

Başkan Geçit, Depremden dolayı iş yerlerini ve evlerini kaybeden hemşerilerimizin büyük çoğunlukta olduğunu biliyoruz ve çalışıyoruz. Hemşerilerimizin iş yerlerine ve evlerine kavuşması için bizler ve hükûmetimiz çalışıyor, hiçbir vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz. Depremlerden dolayı Malatya’mızda iş yerleri ve yine TOKİ evleri yapılıyor. Sayın Prof. Dr. İlhan Geçit, Bu anlamlı ziyaretlerinden dolayı Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nihat Gürbüz, Genel Merkez MYK üyesi Sedat Alataş, Malatya il Başkanı Abdulvahap Karaman ve il yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. Hep birlikte Malatya’mız ve Yeşilyurt İlçemiz için gece gündüz demden çalışacağız dedi.
 

Bakmadan Geçme