Bu size şeref levhası olarak yeter!

Gazeteci-Yazar Mustafa Kaplan Sosyal Medya kişisel sayfasında okurları ile buluşmaya devam ediyor.

Gazeteci-Yazar Mustafa Kaplan Sosyal Medya kişisel sayfasında okurları ile buluşmaya devam ediyor. Kaplan Gladyo adına ajanların Nurcuların içine sokulduğunu dile getirerek;

Üstâdın vefatından sonra mutlak vekil yapılanların, o günlerde tecrübesiz toy delikanlılar olduklarını, onları bin kere cebinden çıkaracak tecrübeli ve gerçek talebeler bulunmasına rağmen edeb gözetmeyerek lider olmaya çalıştıklarını; dolayısıyla da kurt Gladio ajanlarının bunları kullanarak Paralel Nurculuk Yapılanması oluşturduğunu en yüksek perdeden yazıyoruz. PNY mensublarının bu haklı söz karşısında insáfa gelmelerini beklerken, genç sahâbeleri misâl getirerek cevâb verdiklerini görüp acı acı gülüyoruz. 
Efendim, Mus’ab bin Umeyr, Ca’fer bin Ebî Tálib, Usâme bin Zeyd, Abdullah ibn-i Abbâs, Muaz bin Cebel (ra) gibi genç sahâbeleri bilmiyor muymuşuz! Verdiğiniz misâli seveyim ben sizin. Bunu söyleyince haksız da’vâda haklı mı olacağınızı umuyorsunuz? Aklınıza yanayım ben sizin. Dinleyin o zamân:
Bu saydıklarınızın hangisi, Hz. Ebûbekir, Ömer, Osman ve Ali (ra)’ün makamına göz dikerek riyâset da’vâsı güttüler? Sizin mutlak vekil toy abileriniz, Hulusi Bey, Hüsrev Efendi, Mehmed Feyzi Efendi, Re’fet Bey gibi Nûrun rükünleri hayâttayken ayrı baş çekip liderliğe oynamadılar mı? Abilerinizin neresi o azîz sahâbeye benziyor?
İsimlerini saydığınız genç sahâbelerden hangisi münafıklarla, müşriklerle iş birliği yaptı? Sizin mutlak vekil toy abileriniz, Fetullah Gülen denen hain ile birlikte çalışma mutábakatına imza atmadılar mı? Bunlar mı (Tahiri Mutlu, Hüsnü Bayramoğlu, Said Özdemir, Ahmed Aydemir, Fetullah Gülen, Abdullah Yeğin, şâhid Rüşdü Tafral, hukuk müşâviri Gültekin Sarıgül) mutlak vekilleriniz? Bu ihânetin, en hafifiyle bu gafletin sáhiblerini nasıl oluyor da Allah Rasûlü (sav)’in güzide sahâbeleriyle mukayese ediyorsunuz? Sizde beyin kalmadı mı?
Bırakın şu cılkı çıkmış abiciliği, konuştukça batıyorsunuz. Abilerinizin bir kısmı Gladio adına Nurcuların içine sokulmuş ajan, bir kısmı da o kurtların kuyruğunun altına girerek ikbâl aramış câhil ve gafil toy çocuklardır. Eserleri ise, hâlâ üzerinde ittifâk edilmiş eser metninin bulunmayışı; 1960’da sâdece Kızılırmak kenârında bin kişilik ders yapan Nur camiasının parça parça edilişidir. Yeter be! Ne zamân aklınız başınıza gelecek de camianın temel mes’elelerini konuşacağız? Kıyâmet kopunca mı ittihâd-ı Nûr olacak?
Abilerinizin Pensilvanya Kardinali ile ortak mutabakat metnine attıkları imzaları bir daha sunuyorum. Hátıra olarak çerçeveletip medreselerinize asarsınız. Bu size şeref levhası olarak yeter!

Gazeteci Yazar Mustafa Kaplan Ayrıca Sosyal medya sayfasından; MHP Lideri Devlet Bahçelininde Twitter hesabındaki paylaşımları yayınlayarak teşekkür etti. Kaplan;

Bu kardeşinizin politik mes'elelere girmemeye gayret ettiğini görüyorsunuz. Güzel olan hareket kimden gelirse gelsin benden tasvîb görür.  Bu mübârek gecenin rûhuna uygun paylaşımlar sayın Devlet Bahçeli'den geldi. Hissiyâtıma tercümân olduğu için teşekkür ediyor ve Kandilin İslâm Áleminin uyanmasına vesîle olmasını diliyorum. Mesajlara lütfen dikkat edin.

Bakmadan Geçme