• Haberler
  • Spor
  • Bölgesel Amatör Futbol Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı....

Bölgesel Amatör Futbol Ligi Fikstür Çekimi Yapıldı....

2024-2025 futbol sezonu BAL ligi fikstür çekimi Ankara'da yapıldı Malatya'mızı temsil eden, Hekimhan girmana spor ilk hafta Yeşilyurt Belediyespor ile mücadele ederken Malatyaspor Arapgirspor ile karşı karşıya gelecek..

2024-2025 futbol sezonu BAL ligi fikstür çekimi Ankara'da yapıldı Malatya'mızı temsil eden,Hekimhan girmana spor ilk hafta Yeşilyurt Belediyespor ile mücadele ederken Malatyaspor Arapgirspor ile karşı karşıya gelecek..
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Bölgesel Amatör Lig (BAL) için yeni statüyü açıkladı. Buna göre, 10 grup halinde mücadele eden takımlardan grup birincileri doğrudan TFF 3. Lige yükselecek.
İstanbul grubunun dışında kalan 9 grubun 2. sırayı tamamlayan 9 takımı, play-off mücadelesine katılacak. Ayrıca, kalan 9 grubun 3. sırayı bitiren en iyi 7 takım da play-off aşamasına geçecek. Bu 16 takım arasında sadece bir takım bir üst lige çıkma hakkı kazanacak.
İstanbul grubunda ise 2., 3., 4. ve 5. sırayı alan takımlar kendi aralarında play-off oynayacak ve bu süreç sonunda bir takım TFF 3. Lige yükselecek.
Sonuç olarak, BAL'dan toplamda 12 takım TFF 3. Lige terfi etmiş olacak.

Bakmadan Geçme