Biz bir takımız projesi

Biz bir takımız projesi 24 ilde 1056 öğrenci ile devam etmektedir.

Biz bir takımız projesi 24 ilde 1056 öğrenci ile devam etmektedir. Farklı sosyo kültürel yapıya sahip öğrencilerin birarada eğitim gördüğü proje 14 hafta sürdürülecektir.

Projenin ilk 9 haftasında öğrenciler basketbol ve son 5 haftasında ise oryantiring eğitimleri alması hedeflenmektedir. Ayrıca her hafta sosyal uyum eğitimleri ve çeşitli eğitsel, kültürel faaliyetler yapılmaktadır. Projenin 13 haftasında öğrencilerimiz orduzu pınarbaşında oryantiring eğitimlerine devam etti. Bu hafta projemizin iki önemli konuğu vardı.

Konuklarımız oryantiring federasyonu adına  eğitmenlerimize teşekkür belgesi takdim ettiler. Bizbir takımız projesi bu haftaki konukları özel kuvvetlerde görev almış İnönü üniversitesi arama kurtarma amirliğinde uzman Orhan Dinç ve Malatya oryantiring il temsilcisi Muhammet Kemal Gülşen gençlere önemli bilgiler verip projemize destek verdiler. Bizbirtakımız projesi birlikteliğin ve beraber yaşamının güzel örneklerini spor ve eğitimin beraber harmanlığında neler yapılabileceğini ortaya koymaya devam ediyor. Herşey geleceğimiz olan gençler için...

Bakmadan Geçme