BitlisTürşat kulübü'nden Açıklama

Bitlis Türşat Kulübü yaptığımız habere karşı haber merkezimizi arayarak olayın oluşum şeklinin haber kaynağımızdaki gibi olmadığını dile getiren

Bitlis Türşat Kulübü yaptığımız habere karşı haber merkezimizi arayarak olayın oluşum şeklinin haber kaynağımızdaki gibi olmadığını dile getiren Muammer Yazar Türşat Kulübü Başkan Yardımcısından açıklama geldi.
Açıklamada;Şehit Aileleri takımı olan Türşat voleybol takımına terrorist denilmesini Kabul etmediklerini dile getiren Muammer Yazar ,olayın  lanse ediliş şeklinin yanlış aksettrildiği dile getirilerek, “Kulübümüz şehit aileleri takımıdır. Akabinde Kulübümüz lanse edildiği gibi her maçda kavga etmemektedir.Olayın tüm videoları elimizde mevcuttur.” Ifadelerini kullandı.
Türşat Kulübünden haber merkezimize gönderilen açıklama;

MALATYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ VOLEYBOL KULÜBÜNDEN YAPILAN AÇIKLAMA:

Türkiye Erkekler Voleybol 1 lig B grubunda Malatyamızı temsil eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor kulübü ile BitlisTürşat kulübü arasında aynanan müsabaka esnasında malatya Büyük şehir belediyespor takımından oyun içinde 2 sporcuya saldırıda bulunuldu darp alan sporcular hastaneye götürüldü bu olaylar sırasında karşılaşmanın hakemi müsabakayı tatil etti...
Konuyla ilgili olarak Malatya  voleybol Hakem ve Gözlemciler  İl Temsilcisi  Baki ALPARSLAN açıklaması.
Bugün şehrimizi temsil eden Malatya Büyükşehir Belediye Spor kulübü ile Türşat kulübü arasında aynanan müsabaka esnasında sporcumuz Taha Işıldara ve sporcularımıza yapılan saldırıyı kınıyor ve Facebook sayfasında Canlı yayın esnasında kendini basın mensubu diye tanıtan insanları kinci ve spora yakışmayan konuşmalarından ötürü  yönetimi görevini yapmaya davet ediyoruz.
Konuyla ilgili Belediyespor yönetimi adına Ahmet Yalınkılıç  şunları soyledi
Maalesef Spor özüne uymayan olaylar. Öyle bir takım ki oynadığı her maç olay. Maçın böyle olacağını bildiğimizden emniyet tedbirleri için gerekli girişimlerden bulunmuştuk. 
Buna rağmen istenmeyen ,arzu edilmeyen olaylar
Bu takım gerekli cezayı almalı  Spor bu değil..

Bakmadan Geçme