Bisikletçiler Kampta

İnönü Üniversite Bisiklet Topluluğu ve Havacılık Topluluğu ortaklaşa bir etkinlik gerçekleştirdi. 100 kişilik ekibi ile Atabey İskelesinde kamp kurdular.

İnönü Üniversitesi Bisiklet Topluluğu faaliyetlerine devam ediyor. Bu kez Havacılık Topluluğu ile birlikte bir etkinlik düzenleyen topluluk 100 kişilik ekibi ile Atabey İskelesinde kamp kurarak bahara merhaba dedi.

Eğitim ve gökyüzü bilimi kampında çeşitli kamp oyunları oynandı. Şarkılarla ile eğlenceli geçen yap da renkli görüntüler yaşandı. Öğrenciler geceyi dilek feneri uçurarak tamamladı.

Kampa katılan öğrencilerden Sümeyye Okyay ilk yaşadığı kamp deneyimi olduğunu söyleyerek hayatın dört duvardan daha fazlası olduğunu fark ettiğini söyledi. Nisa Batmaz da ilk defa kamp katılan öğrencilerdendi. Her şeyin yaşanıp b ittikten sonra anlam kazandığını söyleyerek İÜBİS’e teşekkür ettiğini belirtti.

Ertuğrul Çiftçi duygularını şöyle ifade etti; “ Daha önce çadırda kalacaksın birazda olsa üşüyeceksin deseler gitmek aklımdan bile geçmezdi ama iyi ki gelmişim bisiklet ve havacılık topluluğuna teşekkürler.”

Süheyla Ölçer de ; “Yemek şarkılar oyunlar he rşey çok güzeldi iyi ki bu topluluktayım” dedi.

İÜBİS Topluluğu ve Havacılık Topluluğu Başkanları da katılan öğrencilere teşekkür ettiklerini, üniversite öğrencilerini hem spora teşvik edecek hem de onların zihnini dinlendirerek derslere daha iyi odaklanmalarını sağlayacak etkinlikler yapmaya devam edeceklerini paylaştı. Üniversite öğrencilerden etkinliklere takip etmelerini istedi.

ÖZGE SEVER

Bakmadan Geçme