• Haberler
  • Malatya
  • Bingöllüler Derneğinin İftar Proğramına 1500 Kişi Katıldı

Bingöllüler Derneğinin İftar Proğramına 1500 Kişi Katıldı

1.Geleneksel Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanisma Derneginin düzenlemis oldugu iftar yemeği programına yaklasık 1500 kişi katılım sagladı.

1.Geleneksel Malatya Bingöllüler Kültür ve Dayanisma Derneginin düzenlemis oldugu iftar yemeği programına yaklasık 1500 kişi katılım sagladı. Kuran tilaveti ve dualar okutulduktan sonra dernek adina selamla konusmasini yapan av.göksel atlı  iftar programina katilimlarindan  dolayi herkese tesekkur ederek basladigi konusmasinda
  Bingöllüler olarak gittiğimiz her yerde oranin kültürüne ve insanina saygi duyduk ve kendileriyle samimiyet ve sevgi temelli iliskiler inşa etmeye calistik.ve karşılığında da şükürler olsun ki Saygı sevgi ve anlayış bulduk. uyum icinde güzel dostluklar insa ettik. Malatyamizda da bunun en güzel örneklerinden birini görüyoruz ve gecen uzun yillardan sonra kalbimiz sadece bingöl icin degil malatya icinde atmaya basladi.Dernegimiz binyad bu amaclar dogrultusunda başarılı bir sekilde faaliyet göstermektedir.Dernegimizin bu denli başarılı olması elbetteki asla tesadüf degildir. Samimiyet ve özveri ile hareket eden insanlarin birlikteliginden bahsediyorum. her daim maddi ve manevi olarak destegini esirgemeyen iş adamı musa anşin, dernek başkanımız saim balat ve yönetim kurulu üyelerimiz suphi aksoy, memduh aymak, ali kayancicek, sebahattin baytemur,mehmet bozkurt,kenan hişan,sait guneş, mesut gonenç, tekin karabulak, bu başarının mimarlaridir.kendilerine tesekkur ediyoruz. Hic kuskusuz en buyuk tesekkure derneğini sahiplenen sevincini acisini dernegi vesilesiyle hemsehrileriyle paylasan kıymetli bingöllü hemsehrilerimiz haketmektedir.
             Iftar programımıza iştirak edenler chp genel baskan Yardımcısı ve malatya milletvekili veli ağbaba, büyükşehir belediye baskani vekili mehmet çolak, battalgazi belediye baskani osman güder, ak parti Battalgazi ilce baskani basri kahveci, ticaret borsa baskani ramazan özcan,deva partisi kurucular kurulu uyesi prof.ibrahim gezer, deva partisi il başkani onur güneş, dr. ilhan gecit, siyasi parti il ve ilce baskanlari, stk oda başkanları muhtarlar ve ulusal ve yerel medya temsilcileri katıldı.
 

Bakmadan Geçme