Big Mamma's Malatya'da Açılıyor.

21 yıl önce Danimarka'dan Türkiye'ye gelerek, 74 Şube 930 çalışan ile sektöründe lider konuma gelen Big Mamma's işletmeleri Malatya'da hizmet vermeye başlıyor.

1984 yılında Danimarka’dan Türkiye’ye bir lezzet hikayesiyle başlayan Big Mamma’s, yolculuğu kısa sürede zincir restoran halini aldı. Kırmızı, Beyaz renkleri ile tanınan Big Mamma's, kısa sürede Türkiye'nin her yerine yayılarak 74 restoran açtı. Bursa’dan, Batman’a, Ankara’dan Gaziantep’e uzanan başarısının ardından ise Malatya’ya hizmet vermeye başlıyor.

Markanın Malatya işletmecisi Harun Tan işletmeyle ilgili yaptığı açıklamada; " Big Mamma's Türkiye'de 31.000 m2 alanda hizmet veriyor 930 kişiden oluşan profesyonel kadrosu ile hergün kapılarını açıyor. Türkiye içinde yeni şubeler açmak hedeflerimiz arasında yer alıyor.” Malatya’ya yatırım odaklı, sosyal ve kültürel bir işletme olarak faaliyet vereceklini belirten Tan, alışılagelmiş bir işletme’den ziyade, Malatya kültürüne ve mirasına saygı duyan, yenilikçi bir vizyon ile hizmet vermeye devam edeceklerini belirterek; “İlimize, şehrimize yakışır,şehrimizin değerlerine önem veren bir işletme olarak hizmet vermeye devam edeceğiz. BigMamma’s işletmelerini ilimize kazandıran, bu potansiyel ile istihdam oluşturan Malatya sevdalısı, Malatya için gönül veren değerli iş adamımız Orhan Yıldız ağabeyimizin yatırımı ile hizmete başlıyoruz. Kendisine bizlere destek olduğu için şükranlarımızı sunuyoruz.  Bu bağlamda 20 Eylül Cuma günü saat 16.00’ta Şehrimizin değerli basın mensuplarını aramızda görmekten onur duyarız.” Dedi.

Bakmadan Geçme