• Haberler
  • Genel
  • Berktaş Yazılı ve görsel medya ziyaretlerini sürdürüyor

Berktaş Yazılı ve görsel medya ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş Akit TV Genel Yayın Yönetmeni Muharrem Coşkun, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman ve Yeni Şafak Gazetesi Ekonomi Müdürü İbrahim Acar’a nezaket ziyaretinde bulundu. 
Yazılı ve görsel medya ziyaretlerine devam eden AK Parti Ataşehir Belediye Başkan aday adayı Hakan Berktaş Akit TV Genel Yayın Yönetmeni Muharrem Coşkun, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman ve Yeni Şafak Gazetesi Ekonomi Müdürü İbrahim Acar’a nezaket ziyaretinde bulundu. Berktaş, geçtiğimiz dönemde bir yangın felaketi yaşayan, şu anda Türk Medya Grubu içindeki stüdyolarında yayınına devam eden Akit TV Genel Yayın Yönetmeni Muharrem Coşkun’a geçmiş olsun diledi. Berktaş, Ataşehir Belediye Başkan adaylığına Cumhurbaşkanımız tarafından aday olarak konulursa ve aziz milletimizin helal oylarıyla seçilirse gerçekleştireceği projelerden bahsetti. Planları ve projeleriyle Ataşehir’i marka ilçe yapacağını dile getiren Berktaş, “Bendeniz bir çok derneğin yöneticiliğini yapıyorum. Bu derneklerde edindiğim bilgi ve birikimlerimi hemen belediye ile entegre edeceğim. Ataşehir için düşündüğüm bir çok proje var. Ataşehir’in de CHP’li belediye döneminde kronikleşen sorunları bulunuyor. Bu sorunları kısa zamanda çözeceğim ve Ataşehir’i İstanbul’da parmakla gösterilecek bir ilçe haline getireceğim” dedi. Muharrem Coşkun da Berktaş’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. 
Akman: Aday yapılırsanız desteğimiz tam olacak
Berktaş, Kanal 7 Genel Yayın Yönetmeni Zahit Akman’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Akman, Türkiye’de milletvekilliğinin ve belediye başkanlığının da hizmet sevdasıyla yapılacağını belirterek, Hakan Berktaş’a başarılar ve kolaylıklar dileyerek, eğer Cumhurbaşkanımız tarafından aday olarak konulursa, hem Kanal 7 hem de Ülke TV olarak kendisine destek vereceklerini belirtti. Berktaş, Ataşehir için bir çok projesi bulunduğunu, Küresel Çözüm Platformu olarak dünyadaki tüm Türk derneklerini bir çatı altında toplamak ve üretecekleri enerji ve sinerjiden ülkemize katma değer sağlamak amacıyla yola çıkan organizasyonlarını hemen Ataşehir belediyesine entegre edeceğini kaydederek, “Küresel Çözüm Platformu olarak kardeş ülkelerin destanlarını ihtiva eden 7 Kıta 7 Kitap projesiyle ilgili olarak Sudan, Gambiya ve Fas büyükelçilikleriyle görüştük. Bu kitaplar kültürel bir hazine olarak her ülkenin kütüphanesinde yer alacak. Bunun yanı sıra platform olarak bir çok projeye imza atmak için çalışmaktayız. Nasıl ki Cumhurbaşkanımız Ataşehir’i bir finans merkezi haline getirmeyi planlıyorsa, biz de Küresel Çözüm Platformu olarak Ataşehir’i derneklerimizin tek çatı altında toplanacağı bir merkez haline getireceğiz. Bu derneklerin birbirleriyle ilişkilerini en üst düzeyde sağlayarak katma değer üreteceğiz. Benim üniversitede okuduğum yıllarda Türkiye’de 254 üniversite vardı. Şu anda 250’ye yakın üniversite var. Küresel Çözüm Platformu olarak yabancı öğrencilerin Ataşehir’e entegre edilmesi noktasında da projelerimiz olacak. Bu öğrenciler dolayısıyla ülkemize döviz girdisi sağlayacak. Bana göre devlet baba, belediyeler de annedir. İnsanlar bildiğiniz gibi her şeylerini önce anneden isterler” ifadelerini kullandı. Çok samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret sonrası Akman, Berktaş’ı Kanal 7’nin giriş kapısına kadar uğurlarken, Ülke TV Genel Yayın Yönetmeni Hasan Öztürk’le de ayak üstü sohbet yapıldı. Akman, Hasan Öztürk’e  Berktaş’ı tanıştırarak, “Hakan bey aday yapılırsa kendisine her türlü desteği vereceğiz” dedi.
Acar: Başarılar diliyorum
Berktaş, Yeni Şafak Gazetesi Ekonomi Müdürü İbrahim Acar’a da Albayraklar Grubu binasında nezaket ziyaretinde bulundu. İbrahim Acar’a Ataşehir belediyesinde üreteceği projelerden bahseden Berktaş, “Özellikle Küresel Çözüm Platformumuzu Ataşehir Belediyesi’ne hemen entegre edeceğim. Küresel Çözüm Platformu özünde dünyadaki tüm Türk derneklerini bir çatı altında toplamak, onların üretecekleri enerji ve sinerjiden ülkemize katma değer sağlamak amacıyla yola çıkmıştır. Dünyada farklı ülkelerdeki Türk derneklerinin gastronomi, iş fuarları, fuarlar organize etmeleri, diğer yandan ülkemizdeki yabancılar üzerinden küresel ticaret köprüleri kurmayı amaç edinmiştir. Bu ticaret köprüleri ülkemize döviz ve katma değer sağlayacaklardır” açıklamasını yaptı. İbrahim Acar da Hakan Berktaş’a çıktığı bu yolda başarılar diledi. 

Bakmadan Geçme