Belediye Başkanı Cengiz'den Bahçeli'ye Ziyaret

Belediye Başkanı Cengiz'den Bahçeli'ye Ziyaret

Malatya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz ve İlçe Başkanı  Mustafa Kılıç, MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli’yi  ziyaret etti.

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz , MHP Lideri Devlet Bahçeli’yi Genel merkezinde ziyaret etti. Başkan Cengiz ,” Türkmenbeyimiz, liderimiz  Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeliyi ziyaret ederek ilçe hakkında bilgiler verdik. Kuluncak ilçemiz için yapacağımız hizmetleri  anlattık. Hizmetlerimiz için liderimiz her zaman yanımızda olacağını iletti. “ifadelerini kullandı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli  ise, ziyaretinden dolayı Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz’e teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. Bahçeli her zaman gerekli desteği vereceklerini de dile getirdi. 

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz daha sonra , Teşkilatlardan Sorumlu  Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ı, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı, Parti İçi Eğitim ve Siyaset  Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hidayet Vahapoğlu’nu ziyaret ederek bir süre bilgi alışverişinde bulundu.

Bakmadan Geçme