BBP Yeşilyurt Kadın Kolları Diyarbakır'da Annelere Destek Oldu

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Meryem Ünsal ve Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe kadın kolları Başkanı Nurcan Dinçer ile birlikte Diyarbakır'daki Annelere destek için hafta sonunu Diyarbakır'da geçirdi.

BBP Kadın Kolları Genel Başkanı Meryem Ünsal ve Malatya Yeşilyurt Merkez ilçe kadın kolları Başkanı Nurcan Dinçer ile birlikte Diyarbakır’daki Annelere destek için hafta sonunu Diyarbakır’da geçirdi.

Yeşilyurt Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Dinçer yaptığı açıklamada;

“Bir küçük kıvılcımla başlayan annelerimizin bu feryadına sezsiz kalmayacağız. Ülkemizin Büyük birliği Vatanımızın bölünmez bütünlüğü ancak ve ancak bu terör örgütünün tamamen Ülkemizden temizlenmesi ve kardeşlik hukuğumuzu muhafaza etmekle mümkün olacaktır. Evlatları için günlerdir direnen Annelerimize destek vermek hepimizin vicdani ve insani sorumluluğudur.”dedi.

Başkan Dinçer bu cesur direnişi evlatlarını bu terör örgütün elinden almak için mücadele eden Annelerin yanındayız diyerek, “ Terör nerden gelirse gelsin Aziz milletimiz birlik ve beraberlik içinde tümünü yok etme gücü ve kudretindedir. Büyük birliğimiz, Allah cc izniyle gerçekleşecektir.”ifadelerini kullandı.

 

Nurcan DİNÇER

BBP MALATYA YEŞİLYURT

MERKEZ İLÇE

KADIN KOLLARI BAŞKANI

Bakmadan Geçme