Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Batman'daki İşletmecilerine Ödül

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Batman'daki İşletmecilerine Ödül

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Batmanda’ki işletmecileri iş insanı Turan Bulut ve Şehmuz Ekin’e yılın işletmecilik ödülünü Ayça Haberleşme ve Yayıncılığa bağlı A Haber Ajansı’nın Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Ferhat Aydoğan’dan hizmet anısına aldılar.

Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi şehrin en merkezi konumunda,ve şık nezih bir ortamda hizmet sağlamakta olup misafirlerine Cafe, Nargile ve Restoran hizmeti vermektir.

Bayramfendi Osmanlı Kahvecisi Geniş ve ferah oturma alanları sağlayarak kış aylarında sıcak ve huzurlu yaşam alanı sağlarken camekan duvarları sayesinde kendinizi hayatın içinde, dışarıda hissettiriyor. 
Bahçe bölümünün daha fazla kullanılmasıyla yazın apayrı güzellik ve rahatlığa kavuşuyor.

Özel siparişlerle temin edilen Nargile tütünleri sayesinde eşsiz deneyimler sunan Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Nargile takımları sayesinde bugüne kadar yüzlerce nargile sever aradığı lezzet ve keyife ulaştı bile. 

Geniş bir nargile menüsüne sahip Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi beğenilecek bir nargile bulmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. 

Türk mutfağının yanı sıra dünya mutfaklarından da sunumlar Bayramefendi Osmanlı Kahvecisi Mutfağından günün her öğününde ya da ara öğünlerde damağınıza hitap edecek lezzetleri Osmanlı  menüsünde bulmanız mümkün. 

Beyaz et ve kırmız et ürünlerinin yanı sıra, makarnalar, salatalar, kahvaltı sunumları ve çok daha fazlası Bayramefendi Osmanlı mutfağında menüsünde.

https://youtube.com/shorts/QM1u6q1r3j0?feature=share

Haber : Ramazan Taşkıran

Bakmadan Geçme