Battalgazi Belediyesi Depremzede Aileleri Unutmadı

Battalgazi Belediyesi Depremzede Aileleri Unutmadı

Battalgazi Belediyesi, Ocak ayında yaşanan 6.8’lik Elazığ depreminde evleri hasar gören ve konteyner evlerde kalan depremzede ailelerin yanında olmaya devam ediyor. Türk Kızılayı Malatya Şubesi ve Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı tarafından hazırlanan yardım kolileri, depremzede ailelerine ulaştırıldı. İçerisinde temizlik ve gıda malzemelerinin bulunduğu yardım kolileri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu tarafından koronavirüs nedeniyle konteyner evlerinden dışarı çıkmayan depremzede ailelerinin evlerine bırakıldı. Hazırlanan yardım kolilerini kendi elleriyle depremzede ailelerine teslim eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, birlik ve beraberlik içerisinde bu zor günlerin atlatılacağının altını çizdi.

KURT: “BAŞKANIMIZ İLE BİRLİKTE HİZMETLERE DEVAM EDECEĞİZ”

Battalgazi Belediyesi ile birlikte hizmetlerine devam edeceklerini belirten Türk Kızılayı Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, “Bugün Battalgazi ilçesine bağlı mahalle ve köylerinde, daha önce depremden evleri zarar gören vatandaşlarımıza ve şuan evlerinden dışarıya çıkamayan ailelerimize yardım paketlerimizi Battalgazi Belediye Başkanımız Osman Güder ile birlikte dağıttık. Başkanımızla birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin evlerine kadar giderek, yardım paketlerimizi teslim ettik. Battalgazi Belediyemiz ile birlikte bu hizmetlere devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN GÜDER: “ALLAH BİRLİĞİMİZİ VE BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN”

Battalgazi Belediyesi olarak ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın yardımına koşmaya çalıştıklarını aktaran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Bilindiği gibi ülkemiz tüm dünyada olduğu gibi bir virüs ile karşı karşıya kaldı. Daha öncesinde de bir doğal afet olan depremi yaşadık. İlçemiz Elazığ merkezi depremden en fazla etkilenen ilçelerin başında geldi. Bu depremde evleri zarar gören vatandaşlarımızın her daim yanında olmaya çalıştık ve olmaya da devam edeceğiz. Bugünde özellikle koronavirüs sebebiyle evlerinden çıkamayan ve günü birlik işlerce çalışan depremzede ailelerimizin ihtiyaçlarını karşılamak adına Kızılay’ımız ile beraber Battalgazi’mizin köylerini ve mahallelerini geziyoruz. Buralarda yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu anlamda bize vermiş olduğu desteklerden dolayı Türk Kızılay’ımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi hiçbir zaman bozmasın. İnşallah ülkemizde yaşanan bu hastalığında kısa sürede son bulmasını rabbimden niyaz ediyorum.” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatlarıyla hazırlanan yardım kolilerini teslim alan depremzede aileleri, kendilerini hiçbir zaman yalnız bırakmayan ve bu zorlu dönemde de yanlarında olan Başkan Güder’e teşekkürlerini iletti.

Bakmadan Geçme